Co dělat, když milujete oba?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49284 9.4.2012 10:10

Ahoj, holky už asi potřebuju něčí radu, mám přítele, ale asi to neni až tak bez chyb, něco mi v tom vztahu chybí a to jsem právě našla před pár měsíci u svého velmi dobrého kamaráda, teď není den,kdy spolu nejdeme ven,chodíme do kina apod. Zkrátka nesedíme doma, jako to má ve zvyku můj přítel.A nějak se do toho zamotávám a zamilovala jsem se nejspíš i do toho kamaráda, teď nevím co mám dělat. Nějaké rady??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl9.4.2012 10:48

    netahat ty kluky za nos, ale rozhodnout se pro jednoho. pokud váš vztah po jiných stránkách s přítelem klape, tak bych zůstala s ním. Vždyť život není jen o tom, vymetat kina atd.

    jednou se to provalí a přítel možná i ten kámoš by o tobě říkali jaká jsi d*vka jen proto že jsi je tahala za nos oba. Však ani tobě by se nelíbilo, kdyby přítel se začal scházet s kamarádkou a užíval si s ní procházky, výlety, kina atd. Možná že to tak teď nevidíš, ale není to k příteli fér a částečně ani ke kámošovi.
    To je asi jediné co dokážu poradit.

  • Měla by sis uvědomit, s kterým jsi štastnější a hlavně taky to, že každý bude mít nějakou chybu;) Já bych nezahazovala vztah, který už mám, snažila bych se s přítelem si promluvit a zkusit to vyřešit. S kamarádem bych se přestala vídat. Ale to je můj názor, třeba ti někdo poradí opak.

  • Simone10.4.2012 9:43

    Takhle: co jsem s přítelem (přes 5 let), tak se mi za tu dobu nestalo, že bych se zamilovala do někoho jiného. Takže si říkám, že pokud se to tobě podařilo, nejspíš nejsi v tom vztahu tak úplně šťastná. Podle toho bych se tedy zařídila: promluv si s přítelem a zkuste s tím něco udělat a když to nepůjde, tak se holt rozejít. Ale určitě netahat oba za nos, to by bylo nešťastné.

  • petulinkaa139.4.2012 10:28

    Bud s tim s kym je ti dobře a citis to srdcem,ne tim že si na neco zvykla nebo se bojis zmeny.Ono si musis uvedomit vice veci,jestli to s tim kamaradem neni jen ulet,nevis jak on to s tebou mysli,ale prvni co bys mela udelat,je promluvit si s přítelem o tom co ti vadi a chybi a aby jste to mohli spolecne vyresit,dej mu tu sanci a promluv s nim...

  • Ahoj, ja jsem mela stejne problem jako ty. S pritelem jsem byla 3,5roku s pritelem. Pak jsem se kvuli kamosovi s nim rozesla. Vydrzelo nam to rok (a rok schazeni se za zady pritele). Kdyz jsem pak zustala sama, znicehoz nic se objevil muj manzel.... Myslim si ze at s pritelem zustanes ci nezustanes, rozhodnes se spravne..... Zivot mame dopredu nalajniovany. Takze.....

  • Záleží na tom, jestli je pro tebe ten kamarád jen takové krátkodobé povyražení, nebo si s ním dokážeš představit i dlouhodobější vztah, ve kterém byste také určitě nechodili denně do kina, nebo ven.. Pokud nejsi v současném vztahu šťastná a něco ti chybí, tak to asi nemá cenu lámat přes koleno, promluv si otevřeně s přítelem a uvidíš.. Řekni mu o svých pocitech, je to lepší než se přetvařovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist