Co dal

Otázku položila: Anonymní uživatelka #136205 8.10.2013 22:26

Ahoj vsem.Potrebovala bych radu.Ziji s muzem,se kterym se snazime o mimco uz pres rok a pul.Dneska nastal celkem dost velky problem.Muzi uz zacina "kapat na karbit",protoze dnes najednou byl protivny.Doslo to az tam,ze mi rekl,ze do konce roku a koncime.Kdyz jsem mu rekla,at si necha udelat test,tak mi rekl,at si zavolam jeho byvale pritelkyni,se kterou cekal trojcata.Nakonec se sebral a odesel spat na gauc.Poradte mi prosim,co dal?Odejit nebo zustat?Ja uz mam syna,kteremu bude 12let.Po pravde receno,fakt nevim co dal.Dekuji vsem za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Snažení o miminko bývá psychicky velmi náročné. A to nejen pro nás ženy, ale i pro naše muže...často cítí pocit viny, že to nejde samo. Jestli že se snažíte déle jak rok a nedaří se, rozhodně bych to začala řešit s odborníky. To, že se dříve podařilo, neznamená, že se od té doby vaše těla nezměnila. Nejspíš bych nechala muže trochu vychladnout a pak se to s ním pokusila rozumně probrat. Stejně tak bych se poradila s gynekologem co a jak dál...Pokud ale spolu zůstáváte jen pro to aby jste měli děti je to nesmysl. Uvědomte si oba dva jestli se máte navzájem natolik rádi, aby jste mohli mít rádi i někoho dalšího - miminko.

  • ono je to i pro ty chlapy těžké a dávají to najevo takovým svým pitomým způsobem bohužel. Chlap si jen těžko připustí, že by problém mohl být u něj a tak se ohání kde čím, ve tvém případě početím trojčat (ale vlastně ani ta nemusela být jeho).
    Teď by to chtělo na chvíli klid, nechat ho vychladnout a pak si v klidu promluvit.
    Můj ex začal blbnout po tom, co se nám zadařilo a já od něho nakonec ještě jako těhule odešla. Syna má rád, ale jen tak na vypůjčení, pohrát si s ním a dost. Všechno ostatní nechává na mně. Ale v důsledku je to tak pro nás všechny lepší. Dítě by si takovou "pohodu" s ním, kdybysme spolu žili nikdy neužilo.
    No a mému ex hráblo z té zodpovědnosti co najednou měl mít, z poklesu rodinných financí, neměl šanci to sám ustát, tak musel vyhledat pomoc odborníků.

  • to není snadná situace. a chlapa chápu - je to pro ně citlivá otázka, jestli jsou vůbec plodní - mnohdy se bojí, že ne (i když to nepřiznají). rok a půl je dlouhá doba a něco už by se řešit mělo. na druhou stranu záleží i na tom, jak častý je styk a zda se trefujete do plodného období. nám se povedlo po roce a to sme se trefovali dobře.
    nech ho tedka chvilku vychladnout, ono to přejde. různá ultimáta moc k ničemu nevedou - mluvím z vlastní zkušenosti ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist