Co byste delalaly vy na mem miste?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73708 20.8.2012 23:24

Ahoj mam dotaz.. Mam starsiho pritele a jelikoz jsem pod zakonem nespime spolu a nechci s nim spat ani v 15 protoze mi to prijde brzy ale na druhou stranu o nej nechci prijit kuli sexu, mohla bych mu to treba udelat rukou jenze se docela stydim a ani nevim jak na to. Prosim poradte co byste delaly na mem miste predem dekuji..

Nejde o to ze bych nechtela ale spis mam strach ze to nejak pokazim nebo tak.. A taky jsem stydlivka...

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z tvyho prispevku to vyzniva tak, ze se tobe samotne do toho moc nechce. Tak to proste nedelej, nenut se k tomu. Takovyto veci maji byt prijemny obema. Takze na tvym miste bych momentalne nedelala doslova nic. Proc nekam spechat?

  • lulatko21.8.2012 7:49

    K ničemu se nenuť. Musí si být sám vědom toho, že Tě do ničeho nutit nemůže, nechce-li mít průser. Zvlášť když s Tebou do takového vztahu šel. Pokud mu na Tobě opravdu záleží, bude ochoten čekat, až budeš sama na nějaké intimnosti připravena. A když to nevydrží, Tobě to být líto nemusí - jsi mlaďounká, máš celý život teprv před sebou.

  • gerberka1121.8.2012 8:40

    Pokud do toho nechceš sama jít, tak to nedělej. On Ti musí dát čas. Co se týče uspokojení přítele rukou, tak ať sám ti řekne, co je mu příjemné a pak možná sama budeš chtít víc. Jen pozor na tvůj věk.

  • Myslím, že s ohledem ny tvůj věk bys neměla dělat nic. Je jedno jestli mu to děláš rukou pusou, nebo spolu spíte, pořád je to sex a kdyby se to profláklo, tak by z toho mohl být problém tak jako tak. Pokud za to stojí, tak počká, pokud ne - jeho škoda.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist