Clostilbegyt - účinek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64428 20.6.2012 12:56

Ahoj womenzonky. Chci se Vás zeptat na zkušenosti s Clostilbegytem. Po 8měsíčním neúspěšném snažení mi tento lék předepsal lékař a určil dávkování od 3-7 dne po 1 tbl (je mi 37 a mám jedno 11leté dítě). Pomohl Vám k otěhotnění? A měl nějaké vedlejší účinky. Díky za odpovědi a přeji Vám krásný den.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě clostík pomohl hned první měsíc braní a vedlejších účinků jsem si nevšimla.Před clostíkem jsem ještě brala čtvrt roku Proveru a po té jsem dost přibrala >:-[

  • Ahoj, mne clostik spolu s pregnylem pomohl ke krasnym dvojcatkam :-) mivala jsem bolesti v podbrisku, ale nejsem si jista, ze to bylo clostikem.

  • A.t.i20.6.2012 13:39

    Já brala clostík 4 měsíce, bez úspěchu. Nyní mám již 4. měsíc pauzu. Beru jen utrogestan. Dle lékařky reaguji lépe než s clostíkem, ovulaci už mám relativně normální. Asi jsem potřebovala jen něčím nakopnout. A co se týče negativních účinků, tak jsem přibrala 7 kg a to jsem přešla na trochu zdravější režim. Kdybych se stravovala jak před tím, tak se asi už jen kutálím.:-D Dále mi snad po kilech vypadávají vlasy a třepí se a lámou nehty. Nic dalšího jsem na sobě nevypozorovala a tady ty estetické problémy přežiji, když to pomůže.

  • ahojíky, tak mě bohužel nepomohl. Brala jsem ho 7x , z toho 2x IUI a nic, teď další cyklus mě čeká laparo a pak zase 3x pokus IUI. Beru i proveru. Přibrala jsem 9kg (ale jestli clost nebo provera nevím) a hodně únava a bolí mě dost oči (to může být z clostu) Jinak se nemá brát déle jak prý 6x že způsobuje cysty a tak. Takže mě nepomohl, ale asi bude chyba v něčem jiném....
    Držím pěstičky :-)

  • Já ho začala včera užívat podruhé. Žádné příznaky jsem nepozorovala. Folikuly po něm pěkně rostly, ale k k tomu hlavnímu cíli jsme nedospěli...nepovedlo se. Já ho tedy beru vždy od 5.DC 5 dní po jedné tabletce. Ale to záleží na tvém cyklu, kdy ti ho naordinoval. Tak snad nám brzy zabere. A ty už si ho začala brát?

  • Já ho brala jen jeden měsíc, sice po něm folíky krásně vyrostli, ale sliznice po něm byla moc nízká, že by se v ní nic neudrželo. Nějaké vedlejší účinky jsem nepozorovala. Asi je to hodně individuální jak to na každou působí

  • Ahoj já jsem ho brala 6x, nepomohl mi k otěhotnění. A vedlejší účinky na mně měl. Přibrala jsem několik kil, padali mi vlasy, měla jsem návaly horka, změny nálad. Ale bylo zajímavé, že každý cyklus jsem měla jinačí vedlejší účinky. Tak ti přeji abys ho snášela dobře a pomohl ti.;-)

  • slunicka moje mam prosbu nemate nahodou nekdo doma zbytecnych 5tbl clostiku?? Smutne koukam 😇

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist