Článek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #402563 8.10.2019 14:25

Ahoj holky,
je mi skoro 20 let a zrovna si procházím, dalo by se říct, již pokročilým stadiem, léčení bulimie, která mě pronásledovala přes 4 roky. Během mého 'léčení', kdy jsem se opravdu do sebe pustila, řekla si, tak teď už vážně ne, jsem toho hodně načetla, poznala spoustu lidí a zjistila, že téma bulimie a celkově poruchy příjmu potravy je něco jako zakázané téma, o kterém se prostě nemluví nebo se nebere až tak vážně, dokud se doopravdy nestane. Poznala jsem obrovské množství holek, které to trápí nebo trápilo a já sama byla překvapená, že třeba zrovna tamta a tahle trpí tím stejným, protože by to do nich člověk prostě neřekl.
V průběhu, jsem si postupně vypisovala a pátrala v paměti, jak se to vlastně u mě vyvinulo, jaký to mělo průběh celé ty čtyři roky, že jednou to bylo dobré a já se považovala za zdravou, jenže o měsíc později jsem v tom byla znovu. Naprosto upřímně jsem si o sobě psala i jak jsem si vyvolávalo zvracení, přesně ty stavy, které mě chytaly abych, když si to třeba budu číst pak znovu, aby mě to odrazovalo.
No a má otázka zní...myslíte, že bych toto mé psaní mohla třeba někam poslat, kde by mi to zveřejnili, na nějaký web nebo do nějakého časopisu nebo cokoli? Nevíte o něčem? o čemkoli. Třeba i jen radu, jestli je něco takového vůbec možné, jestli to je reálné. Chtěla bych se s tím strašně podělit s co nejvíce lidmi, třeba by jim to pomohlo, navedlo k tomu se někomu svěřit a nebo napsat jejich vlastní příběh, čím si procházely.
Děkuji předem za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 494 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist