City a pocity

Otázku položila: Anonymní uživatelka #436561 18.12.2020 16:24

Dobrý den, je mi 22 let, mám svůj první vztah.. S přítelem jsem dohromady asi půl roku s krátkýma přestávkama, ale mám pocit, že nepřeskočila doteď jiskra.. Ani nevím co to je ta jiskra vlastně.. Po 3 měsících jsem se to rozhodla ukončit, protože jsem neměla pocit, že jsem zamilovaná a doteď ho nemám. Ale když se začal vídat s někým jiným, tak jsem zvracela, nebyla schopná jíst ani nic dělat.. A to jsme od sebe byli ani ne týden, žádný velký odloučení.. Takže upřímně se nechápu.. Mám pocit, že to k němu necítím, ale když ho vidím s někým jiným, tak mi je na umření a nepozřu kousek jídla, vracím.. Já prostě nevím, co mám dělat,cítím se jak v pasti.. Nevíte někdo prosím jak z toho ven? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack18.12.2020 19:15

    Půl roku a už přestávky? Necítíš zamilovanost, ale chceš s ním být jen proto, že to je tvůj první vztah a nic jiného jsi nepoznala? Pokud to není "boom", který by to při zamilovanosti opravdu měl být, tak buď raději sama a počkej si na toho pravého, ze kterého se ti srdce skutečně rozbuší.
    A ohledně tvých problémů s žárlivostí, když ho vidíš s někým jiným .. na tvém místě bych se nebála si o tom s někým promluvit, klidně s nějakým odborníkem, popíšeš mu situaci a svoje stavy a pomůže ti víc, než my všechny tady dohromady. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist