Čím to je?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35463 31.7.2011 11:09

Můj manžel se mnou nespí, nemá na mě chuť? Čím to je? Do každého sexu se musí nutit :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych taky spíš hledala odpověď ve vztahu a v soužití, než hned plašila, že má milenku. Těch důvodů může být spousta, třeba to, co říká wewebebe, nebo třeba moc práce, únava, jsou i chlapi, co prostě mají menší sexuální apetýt - samozřejmě na začátku každého vztahu je chuť na sex vetší, než později. Pak se taky zamyslet nad sebou - jestli na sebe dbám, neztloustla jsem, nebo tak něco. Zkus si vzpomenout, jak to bylo ze začátku, co na něj zabíralo a zkusit to s ním znovu. A hlavně mu zvyšovat sebevědomí, chválit ho a dát mu najevo, že si ho vážíš. To na chlapy funguje. Pokud nic z toho nezabere, začít pátrat dál.

  • Koukám, že si to dala do kategorie snažilky. Takže se pokoušíte o mimi? Ono to někdy třeba po delší době snažení může špatně působit i na psychiku manžela. Nebo, nechci tě strašit, ale jsi si jistá tím, že mimi chce?

  • Do sexu se musí nutit?? No znamená, že se jemu osobně opravdu nechce??? To by pak bylo špatný. Já jsem to u nás taky cítila tak, že mě manžel nechce...ale pes je zakopaný někde jinde. Je toho víc, ale ve zkratce na něj špatně působí, to, že ho buzeruju:DDD No buzeruju, prostě: "Zastrč si tu židli, když vstaneš od stolu", "Dej ty ponožky do koše",... prostě klasické mužské vzorce chování, které jedna přehlíží a dělá za svého chlapa, no a nebo buzeruje:))) Je samozřejmě pár vyjímek, které to dělají automaticky, ale zatím jsem potkala jen svého otce.))) No a jak ho takhle celý den "buzeruju", tak na mě logicky večer chuť nemá:)) v jeho očích nejspíš nejsem sexuální objev, ale buzerující učitelka... :)) Zkus i u vás najít to jádro pudla:))

  • Jsou chlapi, kteří sex opravdu nemusí. Jsou v soužití spokojení, milenku nemají, sex ale prostě moc nepotřebují. Moc takových asi není, těžko se to chápe, ale ze zkušenosti vím, že takoví opravdu jsou. A nezabírá nic, romantické večeře, erotické prádlo, prostě na to halt nejsou. Zkus si s manželem promluvit, jak to vidí on. Vyjádři svoje obavy, svoje potřeby. Aspoň částečně by ti měl vyjít vstříc, ne nadarmo se tomu říká "manželská povinnost", a taky by to mohlo skončit časem špatně (milence by sis mohla v zoufalství najít ty).

  • můj chlap taky kolikrát nemá chuť na sex, protože je prostě unavený z práce a nebo ho trápí něco okolo...Nebo pokud na něj tlačíš kvůli miminku, tak to působí na chlapy opačně, takže radši hodí zpátečku, protože sex se pro něj rovná "zase to snažení o mimino"...Ideální by bylo si promluvit...

  • petulinkaa1331.7.2011 11:12

    Je x duvodu proc nechce,ze zdravotních,který ti nerekne, nebo to nepotrebuje ( i kdyz to pochybuji) a jako prvni hlavni duvod je,ze má milenku.Musite o vsem mluvit...rekl ti k tomu neco?

  • a jak dlouho to trvá?taky bych řekla že má milenku :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist