Čím se zvlhčit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #193764 24.2.2014 21:35

Holky možná trapný dotaz ale přasto se zeptám...Dřív mi nevadilo vůbec nic ted je moje tělo divný...Dřív jsem bez problému brala HA teď už nemůžu-migrény.S přítelem jsem 4 roky,a v posteli už mě tolik nevzrušuje už tolik neteču...používali jsme lubrigant jenže teď už nemůžu protože ať je to značka jakákoliv pokaždé na druhý den mám kvasinkovou infekci.Před a po styku se pečlivě umývám,sprcha každý den,takže otázkou hygieny to nebude.Je možné použít třeba nějaký dětský olejíček nebo něco?Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A partner je stejně řádný co se týče hygieny?

  • Ahoj, přijde mi divné, že by lubrikant způsoboval kvasinkovou infekci. Není spíš přenašeč kvasinek přítel? Když se léčíš ty, léčí se i on? Žádný dětský olejíček nepoužívej - je to mnohem větší riziko, že si tam něco zaneseš, než s JAKÝMKOLIV lubrikantem. U kvasinek paradoxně platí, čím méně hygieny, tím lépe. Voda totiž "vymývá" přirozenou floru vaginy, takže mýt pouze vodou a mýdlem na intimní hygienu.
    Neprovozujete náhodou orální sex (on uspokojuje Tebe)? Tím se také zvyšuje riziko přenosu kvasinek.

  • ahoj, tak vzhledem ke kvasinkám by se měl léčit i partner v tom mají holky pravdu a k lubrikantu... my teď začali používat kokosový olej, snad mě tu nikdo neodsoudí, ale kokosový olej má spousty způsobů používání a tenhle je jeden z nich a krom toho působí proti kvasinkám, takže dvě mouchy jednou ranou (ale neznamená to, že tě to kvasinek zbaví, od toho jsou jiné "léky") :) snad to někoho nepohorší :-D

  • ahoj, pokial ta trapia kvasinky, mala by si zajst k lekarovi, mozno by nezaskodilo preliecit aj partnera, urcite vsak tvoj problem nesposubuju lubrikanty, len umyvanie nestaci.... ak chcete sex, pouzite kondom a skus aj ten lubrikant, my pouzivame Doer z lekarne, je fakt dobry.... vsetky ostatne z drogerie su o nicom ;-)

  • Ahoj, před lety jsem měla podobný problém...nic mi nezabíralo v léčbě kvasinek, zabral mi až rosalgin výplachy (žádné čípky a krémy nezabíraly) a na intimní hygienu Lactacyd Femina Plus ( je jemnější než normální) doktor mi řekl, že můžu být více přecitlivělá..a že toto je nejšetrnější......fungovalo to :-) teď už na tyto problémy netrpím a používám klasický Lactacyd....vše ustoupilo a nic víc nepotřebujeme ;-)

  • Měla jsem úplně stejný problém, po použití jakéhokoli lubrikantu se mi rozjela infekce, bylo to šílené. Nejdřív sem si to nespojila a chodila pořád na gyndu pro nějaké čípky a táhlo se to se mnou dlouho. Pak mi udělal doktor rozbor stěru a zjistil, že sem háklivá na nějaké bakterie, moc tomu nerozumím, prostě tam něco našli díky čemuž mi dal správné prášky a problém byl pryč. Ale bohužel jen do té doby než sem opět začala s lubrikantem. Pak už mi to bylo jasné, možná obsahují něco co naruší moje vnitřní prostředí a přemnoží se tam díky tomu to co způsobuje zánět. Zní to krkolomně, ale tak nějak to bude :) Vysvětlení od doktora sem moc nerozumněla,ale hlavní je, že sme znovu přeléčili a od té doby co lubrikant nepoužívám mám klid. Zkus ten kokosový olej :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist