Čím se muži liší v posteli

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180323 17.12.2018 19:35

Ahoj holky, jak už název otázky napověděl, v čem se podle Vás nejvíc liší muži během sexu? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak to myslis? :D tak je jasne ze asi kazdy chlap nebude mit stejne nadobicko nebo stejnou vydrz... :) Kazdy chlap je original stejne jako zeny ;)

  • Asi tim, jak se venuji partnerce. Nekdo to rad s predehrou, jiny chce jit hned na vec, nekdo rad oral jiny nepraktikuje....to je proste ruzny. Ale dotaz super 👍 Jsem zvedava, co se dozvim noveho:-D

  • Určitě výdrží a ochotou zkoušet a věnovat se partnerce. O nádobíčku ani nemluvě. Třebas já jsem tu před časem psala, že jsem více než nějaký ten slabý průměr neviděla a před pár dny jsem viděla mladého kluka (17 let), co ho měl jak mega klobásu z Václaváku :-D To mě donutilo přehodnotit dost věcí.

  • Já jsem měla jednoho kluka a ten měl extra vydrž, jako občas dobrý, ale celkově to bylo umorny, nebyl schopný se udělat dřív než za hodinu a to jakkoliv.. takže to bylo pro mě bohužel občas utrpeni :-(

  • Já mám zase zkušenost s tím, že partner odmítá provádět orální sex s tím, že je to pro něj nehygienické, ale zároveň to vyžaduje po mě :-o Navíc je neochotný zkoušet cokoliv nového. S bývalýma partnerama jsem sice nedosahovala tak často orgasmu, ale sex byl akčnější a vzrušivější, taky častější. Současný partner tvrdí, že nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě. Je tedy pravda, že by mě nikdy nenechal neuspokojenou jen tak být, ale občas je to hroznej stereotyp.

  • Pie.com.key18.12.2018 11:44

    Tak já zatím měla docela štěstí na partnery, takže rozdíly byly minimální. Žádný průser se nekonal :D rozdíly byly akorát v technice. Ti "moji" rádi měnili polohy, ale každý měl oblíbenou jinou a v té "končil" :) nikdy jsem neměla chlapa s malým penisem, ale rozdíly byly i tak. V tvrdosti, citlivosti. Někteří chlapi byli nesví, pokud jsem převzala v posteli iniciativu. Jeden nebyl rád pode mnou :D víc chlapů mělo radši tvrdší sex, než ten romantický a mazlivý, ale nikdo si na něj se mnou netroufl poprvé :D

    co se týče orálu, tak zatím jsem nenarazila na chlapa, co by ho odmítl dělat... a často s ním začínali předehru. Je fakt, že pak s časem, když zjistili, že nemám problém s dosahováním orgasmu, tak to pak s těmi předehrami celkem flákali, ale to by mohlo vadit asi jen ženám, které se jinak nevzruší, nebo si na to potrpí.

    Jo a dost rozdílů je ještě v tom, jak se chovají chlapi po sexu :D ti mladší chtějí další kolo, od třiceti let výše už jim to jednou stačí a zvládnou se k vám akorát přitulit :)

    Jinak nevím... to je tak nekonkrétní otázka, že nevím, co všechno zahrnout. Ale to je tak, co mě napadlo.

  • Já teď mám jednoho se kterým je to celkem "zajímavé". Vždy se zeptá jestli se mohu (já sebe) svléknout. Pak je to naprosto stejný scénář - líbání, on si sundá kalhoty, on mi orál, já jemu orál, chce abych na něj nasedla a do 3 minut je. Při sexu si ani nesundavá nikdy vršek. A je naprosto spokojený. Asi zatím po žádné změně netouží. Ale myslím že mnoha ženám by to nestačilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist