Čím/ jak překvapit přítele?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52334 11.12.2011 18:08

Holčinky mé zlaté, máte nápady, jak nebo čím překvapit zítra večer přítele, když se večer vrátí z práce?
Já vím, že takhle "z fleku" nejde nic moc jiného než uvařit dobrou večeři, napustit vanu, dát všude svíčky, svléknout se do prádla.:-) Ale tohle u nás občas praktikujeme.
Ale to je právě moje představa, ale jen moje představa, že nejde vymyslet už nic jiného, a proto se vás ptám, protože jste vynalézavé a své muže neustále něčím určitě překvapujete:-) Máte ještě nějaký jiný, klidně ulítnutý nápad?:-)
Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, a vrací se přítel z práce unavený? napadlo mě, jelikož jsi všechna "tradiční překvápka" už vyjmenovala, co zkusit něco formou pátrání...že bys mu nastražila nějaké vzkazíky, aby pátral...po čem, to už bys určitě domyslela ;-)
    A nebo nějaké "rande" po letech někde v restauraci, kavárně, kině? :-)

  • Zdravím, nenajde se tu některá z vás, která manžela překvapila piercingem na nějakém zajímavém místě? Už dlouho uvažuji o piercingu v bradavce, mně se to líbí hodně a myslím, že by to manžel taky ocenil.. už jsem koukala na https://www.piercing-factory.cz/cs/ a mají tam pěkný výběr různých náušnic :) Když tak díky za odpovědi :)

  • A co takhle pozvat kamarádku, dát si vínko, zapálit svíčky, prádýlko... Já jednou s kamarádkou měla pyžamovou párty. (byla to spíš saténová košilka) Manžel byl na služebce. Dali jsme vínko, něco dobrého k jídlo a svíčky ... no a v tom se rozrazily dveře a tam nažle, bylo to velké překvápko... Teda i pro mě... dal si s náma vínko a.... myslím že dál nemusím psát co se dělo pal, každopádně od té doby to praktykujem každý první pátek v měsíci... on příjde z práce a já s kamarádkou už na něj čekáme... :-D :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist