Cigarety

Otázku položila: Anonymní uživatelka #402708 25.5.2019 11:29

Ahoj. Je mi 18, a včera jsem se rozešla s přítelem... nevím co mě to popadlo, ale koupila jsem si cigarety, které jsem měla do té doby maximálně 2 a vykouřila jich asi 6.. nechtěla jsem se opíjet, protože jsem šla na 20:00 ještě do práce do kina. A teď z toho mám výčitky svědomí.. mohlo se mi něco stát? Ublíží mi to hodně když už si dál prostě žádnou nedám?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, rozhodně to není asi nejlepší řešení, nicméně po 6 cigaretách nemusíš mít nějaký extra výčitky :) V porovnání s kuřáky, kteří za celý život vykouří o mnohem víc, tak tohle malý číslo se lehce ztratí.
    Nicméně si musíš uvědomit, že to byla jen jednorázovka a do budoucna se do něčeho takového už pouštět nebudeš. Určitě ti tvůj bývalý přítel nestojí za ničení zdraví.
    Držím palce, ať se z toho brzy dostaneš a je ti psychicky lépe. Chápu, není to nic příjemného, ale po světě chodí spousta kluků, kteří za to stojí. Hlavu vzhůru, jsi ještě mladá, máš celý život před sebou :)

  • No, tak tohle vyrovnavani se se stresem cigaretama se rychle odnauc a dej si radeji min. 70% cokoladu, udelas lip :-)
    Co az te nekdy treba vyhodi z prace, to zacnes pit? Trosku nadsazka, ale vyrovnavat se s negativnimi vecmi timhle zpusobem neni dobre, nic ti to neda a psychiku nezlepsi. Najdi si jinou nahrazku, kamaradky, zabavu, sport.. neco, co ti dava dobry pocit i kdyz se citis mizerne :-)

  • macicekkajik25.5.2019 13:57

    Ahoj, opravdu nic se ti nestane, když jsi vykouřila za celý život 6 cigaret. Jsem nekuřák a občas když jsem se opila, tak jsem měla chuť na cigaretu, tak jsem si jí dala. A závislost na cigaretách ti nehrozí..

  • Na cigarety se úplně vyprdni, jednak to smrdí, což je u holek katastrofa a zadruhé si odpálíš plíce .. sice po nějakém čase, ale i tak. Zkus něco takového, já sama to mám a vídám s tím čím dál víc lidí i holek ;) www.womenzone.cz/poradna/otazky/Cigarety-224953

  • Určitě to není takové, že bys po několika cigaretách hned dostala rakovinu. Já například kouřila několik let a zdravotně jsem na tom pořád dobře. I tak jsem ale před časem raději přešla na tzv. vapování. To je totiž mnohem zdravější, než klasické kouření. Jen si teda asi budu muset brzy koupit lepší vaporizér, protože ten můj není nic moc. Hodně se mi zamlouvá třeba tento: https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist