Chtěla bych raději zapomenout...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42618 12.9.2012 18:37

Ahoj, nevíte jestli existuje nějaká tabletka na zapomenutí určité části děje? Zažila jsem něco hrozného a radši bych to vymazala. :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, bohužel opravdu nic takového neexistuje...kdyby ano, byli by všichni na světě šťastní a optimisté a nikdo by neřešil nic špatného...špatné věci se v životě bohužel občas stávají a jediné co je v našich silách je se s tím poprat a jít dál a myslet na lepší zítřky....každá špatná věc je začátkem něčeho nového a třeba i krásného....nevím co to bylo, ale pokud můžeš, vem si z toho nějaké ponaučení pro příště a zkus se některým věcem vyvarovat....pokud to nezvládneš se s tím poprat sama, tak vyhledej pomoc psychologa a ten ti s tím třeba pomůže....a nebo se vypovídej tady nám...držím pěsti, ať je ti brzo lépe a je zase fajn!

  • Obávám se, že takto daleko věda ještě není. Zkus třeba psychologa. Ten by ti mohl pomoci spíš.

  • Všechno přebolí ;) Také jsem si v životě (jako asi každý) zažila hrozné chvíle a nejen chvíle, i dlouhá období a překonala jsem to. Sama uvidíš, že časem se na to budeš koukat trochu jinak a dočkáš se toho, že na to "zapomeneš" samozřejmě ne uplně, co se stalo se ze života vymazat nedá, ale překonáš to a budeš žít dál zase normální život jako veselá holka ;) Život je někdy pěkně nespravedlivý, ale všechno zlé je pro něco dobré ;) Nikdo nemáme život jednoduchý, tomu věř ;)

  • No tak taková tabletka existuje možná tak ve scifi filmech, jinak by už byli všichni v pohodě, protože by to zlé vymazali... Budeš se s tím muset vyrovnat, psycholog, případně psychiatr. Hodně síly.

  • ahojky, nic tak jednoduchého není, ale třeba homeopatie či bachovky s psychologem by mohli pomoci.
    Dokonce je homeopatie třeba když tě ěkdo znásilní, či ublíží a takové věci tak se s tím člověk pak lépe vyrovnává.
    bachová terapie působí tak na tom principu ale jemněji. je to taková terapie spíše než léčení.
    Přeji ti hodně síly at to zvládneš a překonáš tu bolest

  • já si v posledním vztahu dost užila a nejsem svěřovací typ, něco málo jsem vyventilovala u kamarádů a známých, ale moc toho zůstalo uvnitř mě. Začala jsem se ze všeho vypisovat, takové jakoby poznatky, deník nebo dopis nikomu. Po nějaké době to opravdu zafungovalo a já začala získávat nad těmi věcmi nadhled a hledala jsem na tom strašně špatném i něco dobrého pro mě a pomalu jsem se přes to nejhorší přenesla. Teď už je to jakoby bez hrotů, jen taková tupá bolest když si na to vzpomenu a už jsem se dostala do fáze, kdy se tomu dokážu i zasmát a udělat z toho vtip. No a co je úplně nejlepší intervaly, kdy si něco píšu jsou teď mnohem delší a už mám sama nechuť cokoliv dalšího zapisovat a ztrácet tím čas. A jednoho dne to všechno napsané spálím nebo vyhodím a dost se na ten den těším a jsem k němu stále blíž a blíž.

  • nic takového není,ale zkus drogu nebo alkohol,pak ti to bude jedno,i když na to nezapomeneš :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist