Chtěla bych dítě...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374915 3.1.2019 21:11

Mám už věk ( přes 30let ) snad i rozum, bydlení, práci a samozřejmě chlapa....
Už jsem si říkala, že by to chtělo i to dítko jenže chlap nechce. Vím, že má pravdu ale... Hrozně řeší finance. Mám hypotéku na RD ve kterým můžeme bydlet ale to on nechce, protože v půlce bydlí muj sourozenec, on má hypotéku na byt po rodičích kde ještě bydlí jeho otec. On platí nájem za byt, kde chce aby bydlely jeho děti ( jsou na střední škole ).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sice nemam hypotéku, ale myslim si ze vzdy se to da nejak zaridit. Mate kde bydlet coz je hlavni, pokud nevydelava minimum tak nevim v cem vidi takovy problem. Zda se mi ze takto lide casto nechteji polevovat z nejakeho zaziteho standardu, ale tezko rici jak to mate doma :)

  • janalab4.1.2019 5:14

    Tak ja nevim, kdyz se Ti taky zda rozumne kvuli financim nebo bydleni dite nemit, tak si ho neporizujte. Za me je to blbost, protoze pokud mas pres tricet, par let utece jak voda a udelat si deti kolem ctyricitky se ti uz nemusi povest nebo max. jedno. Pripada mi, ze Tvuj partner ani dalsi deti nechce, tak se vymlouva, proc by to neslo, kdyby je chtel, hledal by zpusoby, jak je mit. Takze pokud chces dite, promluv si o tom poradne s partnerem, at vis na cem jsi, pripadne se podle toho zarid.

  • buccaneerka23.1.2019 21:44

    A kde teda společně bydlíte?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist