Chození s klukem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439667 12.11.2022 14:39

Ahoj, mám takový problém.
Je mi 20 let a mám nejlepší kamarádku ( 19 let ). Naše rodiny jsou přátelé už odmala, takže o sobě s kamarádkou víme opravdu vše a máme blízký vztah. Já jsem se před 3/4 rokem rozešla s bývalým přítelem jelikož mě podvedl a doteď jsem byla sama.
V té rodinné ,,partě” je taky rodina, kde je kluk ( 23 let ), se kterým ta kamarádka měla párkrát úlet, líbil se jí a chodili spolu někdy ven, ale bylo to dříve a vždy když se trochu ,,picli”. Kamarádka momentálně taky nemá kluka, takže lítá mezi 3 kluky, přičemž jeden z nich je ten kluk kterého zmiňuji, ale kamarádka prostě neví co chce a měsíc zpět se s tímhle klukem ( kterým jsem se taky mimochodem vídala už dříve, skrze to jak se známe s rodinou, jen jsme spolu nic neměli a kamarádka s tím byla jako naprosto ok. ). Pohádali se kvůli tomu, že mu kamarádka začala opilá říkat, že ho chce a že ho chtěla vždycky i když měla přítele a podobné věci, a on prostě už nezvládal ty její výlevy a přestal se s ní bavit. Upozorňuji ale na to, že se známe všichni opravdu už od útlého věku a vídáme se všichni často.
V létě jsme si párkrát s tímhle klukem vyjeli na výlet nebo procházku, jako dva kamarádi, ale oba jsme začali vnímat že si vlastně docela dost rozumíme a máme stejnou energii, dali jsme si snad jednou pusu ale kamarádce jsem o tom neřekla. Teď jsme ale naše vídání obnovili, a je nám spolu vážně dobře, nic spolu tedy nemáme, jen spolu rádi trávíme čas na nějaké procházce nebo výletě. Mám však strach, že by na naše vídání ( nebo třeba postupem času vztah ) přišla ta kamarádka a přestala se se mnou bavit. Když jsme ho spolu ale minule řešili po tom co se pohádali, tak mi řekla, že je idiot a že už na něj kašle, že podle ní neví co chce ( přitom on ji jen a prostě odmítnul, že s ní být nechce ). Podotýkám ale, že kamarádka se takhle aktivně baví i s dalšími kluky než jen s ním. Nevím, jak tuhle situaci vyřešit, s tím klukem mi je vážně skvěle a rozumíme si a všechno, ale nechci kvůli případnému posunu vídání ztratit kamarádku.. myslíte, že by bylo v pořádku třeba po nějakém čase to kamarádce v klidu říct? Oni spolu nikdy nechodili, jen opravdu se spolu párkrát líbali když byli opilí a tak.. já vím, že spoustu vztahů takhle třeba začne, ale upřímně mě to trápí a nevím jak z téhle situace vybruslit, aniž bych někomu neublížila..
s tím klukem jsme řekli že se budeme nadále vídat, že nám je spolu fajn a že uvidíme, kam to zajde, že nebudeme ani jeden tlačit na pilu.. sám mi řekl, že to je celé na mě, že chápe že skrze kamarádku to může být špatné a není mu to právě lhostejné, ale že by nerad aby něčemu co by mohlo být moc hezké někdo bránil.
Děkuji, L.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik13.11.2022 7:24

    Pokud je to opravdu tvá kamarádka, která za tebou stojí, ať se děje, co se děje. Tak by ti ten vztah měla přát. Pokud se rozhádáte, tak to není opravdová kamarádka, jen se prostě znáte od mala. Nevidím jediný důvod, proč byste spolu nemohli chodit. Kluk kamarádku odmítl a chce být s tebou. Jde vidět, že jsi hodná holka. Ale musíš se také dívat na sebe a ne na kamarádku, která vlastně neví, co chce. Je vám spolu dobře, tak jen do toho. Třeba je to ten pravý. Když to nezkusíš, tak to nepoznáš. A věř, že vaše kamarádství může skončit nejen kvůli klukovi.

  • Je úplně jedno co o něm ta kamarádka tvrdí. Pokud si s ním začneš stejně se s kamarádkou rozhádate a v 99% případů se spolu už nebudete bavit. Možná až jednou kdy se s ním třeba rozejdes...

  • Trochu záleží co je pro tebe důležitější.....Jako možná se s kamarádkou rozhádáte ale když se to stane asi bych trochu přemýšlela jestli je to opravdová kamarádka možná bude chvilku naštvaná ale pokud tě má fakt ráda tak ji to přejde a bude ti to přát

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist