Chodíme spolu čtrnáct dní, a už mi na něm vadí několik věcí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176150 28.8.2016 15:17

Ahoj, je mi 18 let a nyní mám svého prvního přítele. Je starší je mu 25 let. Nevím jak bych začla..Od začátku se o mě zajímal a ptal se jestli mu dám moje tel.číslo a jestli bych s ním někam nešla ven. Tak jednoho dne mi napsal a já šla ( říkala jsem si že to zkusím jít s ním). A pak bylo druhé, třetí rande apod.. A teď jsme ve vztahu asi 14 dní. On je hodný, věřím že by mi neublížíl,pracovitý, snaživý, dal mi květinu,ale je tam prostě to ALE. Já asi prostě nevím co chci, on má za sebou 6 letý vztah, kdy si jeho bývalá přítelkyně našla někoho jiného, ale těch 6 let jak on říká že se zahrabal s ní, tak nikam spolu nechodily, pořádně ho ani neoblíkla. To je problém, že když někam jdeme spolu tak si vezme nějaké oblečení, které bych si vzala tak na vesnici. Nejraději bych ho hned převlíkla, že nějak netuší co se nosí. Chování třeba v kině, že si nějak slušněji neumí sednout, prostě když to řenu tvrdě..že se chová jak vesničan. Nevím jestli ten vztah stojí za to, když mi vadí už nějaké ty maličkosti. Chování, nejvíc z toho to oblečení. Já osobně s ním neplánuji budoucnost, necítím to tak. Navíc je to trochu složitější, že on se kamarádí s kamarády, je to taková větší parta..já je znala už předtím než jsme byly spolu...a pořád se vídáme každý víkend.Jde mi o to, že kdybychom se rozešli, že já stejně budu se s nimi scházet a vidět je i jeho, protože kde se schází tak v takovém baru já brigádničím. Tak nechci aby bylo nějaké zlo nebo aby si kamarádi neříkali že jsem nějaká mrška. Nechci aby na mě byl závislý zbytečně moc a nezaláskoval se. On by se nějraději se mnou viděl každý den, ale já taky mám ráda den pro sebe. Tak jenom jsem se chtěla zeptat jestli si myslíte, že mám ve vztahu vydržet že se to někam posune, že třeba změní ty maličkostí, oblčení nebo že to nemá cenu, že tam budou nějaké následky. Děkuju moc kdo si to přečte :)

  • 28.08.2016 16:13:23 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 28.08.2016 16:13:23 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Řekni mu co ti vadí, ale pokud máš tolik problémů po 14 dnech a ani necítíš, že bys s ním chtěla být, tak to asi nemá cenu.

  • Nic mu nerikej a vyprdni se na nej.
    Prvni lasky ti nemaj vadit po 14 dnech a pokud ho chces menit k obrazu svemu uz ted, neni to ten pravy. Pokud on s tebou chce byt kazdy den a je zamilovany a ty ne, neverim tomu, ze by se neco zmenilo.
    Jeho vesnickou naturu nezmenis, jste kazdy z jineho testa.
    Lidi se proste rozchazeji a schazeji. Tak to je.

  • Vzdej to… cim driv tim lip pro oba

  • já si myslím, že je potřeba mu to říct, co ti vadí, probrat to a naznačit mu problémy z tvé strany...třeba na něco přijdete, vyřešíte to a tím pádem i u tebe stoupne...pokud se tak nestane, tak to bude lépe chápat, protože už na to bude připravený, že se to může stát a nebude to blesk z čista jasna...lépe to pobere a tím i okolí...
    já se třeba zaláskovávám postupně, takže začátky vždy pochybuju...čas mi vždy ukázal, že jsem udělal dobře a počkala...ale zase jsem hned věděla, že to nepůjde u jiného a slušně se omluvila...to se prostě stává :) držím palečky

  • Když si ho znala i předtím i kdyby jen od vidění.. Tak si přece věděla jak se stroji :-D a chová. Tak proč si se rozhodla do toho jít.. Bud to vzdej a nebo nebuď náročná i ty mas beztak chyby z jeho strany..hold každý není dokonali ale furt lepší to vzdát po 14 dnech než po pul roce..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist