Chodily jste s mladším přítelem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #112514 12.6.2013 21:03

Byla bych ráda za vaše zkušenosti.. nevadilo vám, že je mladší? Nevypadaly jste vedle něj starší? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8912.6.2013 21:30

    Třeba ségra má manžela o víc jak rok mladšího a nikomu to nevadí :) Starší vedle něj nevypadá. Můj muž byl vždycky na starší, takže měl třeba i o 10 let starší ženy a nevadilo mu to. Prostě si s mladšími nerozuměl, pak poznal mě a jsme manželé :D Jsem o 7,5 měsíce mladší :D Takže věř, že to není o výšce, věku, ničem takovým, hlavní je, že vám to klape a okolí to hold musí přijmout ;)

  • No mě osobně se to netýká, ale moje ségra, je jí 21, má přítele, kterému je 16 a je s ním absolutně spokojená...sice jak je zamilovaná, tak má takové ty naivní představy, že se vezmou a budou mít děti a on jí to hlavně jakoby slibuje...takže rodina se na to dívá trošku skepticky, ale jako myslím si, že starší zase tak moc nevypadá, ten klučík je sice takový hubeňourek, ale nevypadají nějak že by se k sobě nehodili :D A ségře to vůbec nevadí, že je mladší, prostě zatím si to vůbec nepřipouští :)

  • Tak já osobně mám přítele mladšího o 5 let a žádný problém s tím nemáme, okolí taky ne. Starší vedle něj určitě nevypadám, ale to je asi hodně individuální. Teď čekáme rodinu a nějaký věk v tom vůbec nehraje roli :)

  • cekam miminko s partnerem vic nez o tri roky mladsim a vubec nam to nevadi:-) kazdy by tedy od pohledu rekl, ze je starsi nez ja, ale i kdyby ne, proc ne:-)

  • petulinkaa1313.6.2013 12:41

    kamaradka který je 25let ma manžela,kterymu ted bylo 19let - mladsi vypada,ale ona na mladsi kluky byla vzdycky,kazdopadne kdybych byla zamilovana tak bych vek neresila,ja mam opak o 18let starsiho a takovy rozdil by nam rozhodne nikdo nerekl :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist