Chlapi a jejich zbytečné poznámky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #162274 21.6.2016 19:16

Ahoj holky,
nějak jsem nevěděla, jak tohle téma lépe pojmenovat...Jedná se o tohle. Mám fajn vztah s klukem, na kterém vidím, že mu na mě záleží, často mi dokazuje, jak mě má rád atd. Jenže občas stačí jedna blbá poznámka, kterou si vezmu osobně a pochybnosti jsou zpátky. Nevadí mi, když o nějaké holce řekne, že je pěkná, ale on jí nazve "prcinou" nebo něčím takovým, což mi prostě a jednoduše vadí...Nebo dnes. Řekl mi, že jsem "druhá nejrajcovnější holka, co měl" ... Jasný, člověk si nedělá iluze, ale nepotřebuje to slyšet takhle. On jen koukal, jak mě to vzalo, prý ho nenapadlo, že by mi to mohlo vadit. Nějak teď pořád přemýšlím nad tím, co řekl a hlavně, proč, když jsem se ho na nic takovýho ani neptala? Ani nevím, co chci slyšet...Možná, jestli vaši mužové jsou taky takoví? Ano, jsem přecitlivělá a mám nízké sebevědomí, to vím...Bohužel, díky bývalému, který mě pořád chtěl předělávat k obrazu svému - jednou jsem měla velký zadek, pak zas malá prsa a tohle bylo pořád dokola...Rozcházela jsem se s ním se sebevědomím na nule a od té doby mě dokáže rozhodit i taková blbost...Trápí mě to, protože o něm nepochybuju, ale nějak si nemůžu pomoct. Budu ráda za každou zkušenost, jestli jste byly třeba taky takové a co vám pomohlo :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hele tak mu to zkus nenápadně vrátit. Až zase půjdete po městě ukaž na nějakýho týpka a řekni mu ty jo to je ale svalnatej kus. Nebo příště v posteli řekni, jsi druhej nejlepší kterýho sem měla. Uvidíš jestli zareaguje, když jo tak se zeptej proč on ti dělá to stejný. Já to mám tak, že se s přítelem normálně po městě podíváme po tom co se nám líbí, ale většinou je to takový, že prostě hodnotíme tak nějak vzájemně. Určitě to není tak že by řekl koukni na tu prcinu, spíš je to tak že řekni hele ta má docela hezkej zadek a já už koukám na borce na jiné straně a hlásím, ty jo tam ten má fakt pěkný vypracovaný ruce a tak, ale určitě ne nic o prcinách. :D A i když měl holky přede mnou, než aby komentoval, která z nás byla nej radši neřekne nic. Stejně jako já, je spousta věcí, který můj bejvalej uměl líp, ale určitě te nehodnotím tak, že bych řekla jsi můj hned druhej nejlepší :D

  • Myslím, že nejsi přecitlivělá. Přítel třeba kolikrát o jiné slečně řekne, že je fakt pěkná a nemám s tím nejmenší problém, ale kdyby ji srovnával se mnou (navíc takovým způsobem), tak by mi to taky příjemné nebylo. Přijde mi, že buď chce, abys žárlila, nebo má sám mindráky, které si takhle léčí.
    Jinak jak píše anonymka přede mnou - zkusit mu něco takového taky říct. Mě zas při čtení dotazu napadlo něco ve smyslu "máš ho skoro tak velkýho jako můj bejvalej" :-D Ale je to dost krutý, asi bych si s ním o tom nejdřív zkusila promluvit.

  • Ty jo...to je krutý :(
    Já mám teda asi maximálně nízký sebevědomí, ale mě by vadilo, i kdyby přítel přede mnou o nějaký holce řekl, že je pěkná.
    Naštěstí on to asi ví :D, takže mi furt říká, jak jsem perfektní, jeho idol, doknalá a kdesi cosi. A když se ho zeptám přímo, tak mi zase vyjmenuje všechno, v čem jsem absolutně nejdokonalejší na světě a jak by jinou nechtěl ani omylem.
    Občas teda taky řekne něco, co mě hodně zamrzí, ale už jsem se naučila mu vždycky říct, co má říct. :D To zní blbě, že jo? :D Zkusím vymyslet příklad: Řekne o nějaký holce, že je hezká. Tak mu řeknu: Tak mi aspoň řekni, že má tlustý nohy a hnusný vlasy. A on: No, ale má nejtlustší nohy, jaký jsem kdy viděl a vlastně je plešatá. No hnus. :D
    Jasně, říká to ze srandy, oba víme, že to není pravda, ale mě se tím uleví, začneme se oba smát a už je to dobrý. Tak jestli by ti něco takovýho pomohlo...?

  • zkus si s ním o tom promluvit, hezky mu vysvětlit, že ti to vadí a když to nebude chtít pochopit, řekni mu ať si představí, že bys mu takový věci říkala ty (a dej pár příkladů třeba že "tamten" je pěknej samec nebo že on je druhej nejhezčí kus jakej jsi kdy měla ap.) a jak by se mu to líbilo, že tobě to vadí a jemu by to vadilo taky, že ho máš ráda a nechceš aby vám takový kecy zničily vztah;-) třeba i dodej, že když bude líp volit slova a jen řekne, že tamta je hezká (nic o prcinách-to bych asi taky nezkousla), nebude ti to vadit

  • Já docela čumím! To by mně teda sakra vadilo, dokonce i kdyby "jenom" řekl o nějaké holce, že je pěkná. A jsem v šoku, že to tolik chlapů dělá! No a kdyby o nějaký řekl, že je prcina, tak letí z domu, to myslím úplně vážně! Říkáš, že ho nechceš ranit, přitom si tohle od něj necháš líbit? A tebe to jako neraní? No nevím, myslím, že so zasloužíš být s někým, pro koho jsi TA nejrajcovnější holka, kterou kdy měl! NE nejsi přecitlivělá a NE není to normální. Takhle by se chlap, kterej si tě váží, chovat neměl. Můžeš si s ním o tom promluvit, ale i kdyby si pro příště ty poznámky nechal pro sebe, tak stejně potichu bude hodnotit ostatní prciny...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 533 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist