Chlapi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43605 13.6.2011 22:13

Ach jo, ženský... Jsem nějak úplně mimo... Svýho chlapa mám už asi 3 roky.. On je skvělej, pozornej, romantickej rozumíme si, udělal by pro mě první poslední, to všechno je v pořádku, ale jde o to, že se mi poslední dobou zdají sny - dost živé - o jednom muži, se kterým jsem se dost bavila asi před dvěma roky. Nikdy k ničemu nedošlo, ale vždycky mezi námi bylo takovéto napětí -však víte co myslím. Já měla přítele a nepodvedla bych jo. Jenže asi rok, dva jsme se spolu pořádně neviděli, tak nechápu ty sny? Co to má znamenat? Jsem pak celý den mimo a myslím na něj. Dokonce tak, že svýho přítele s ním porovnávám. Cítím se hrozně... A ještě něco - myslíte si, že je škoda poznat za život jenom jednoho muže ? (myslím v posteli) ... Děkuju moc za vaše názory a rady:)

Děkuju za vaše názory... Asi máte pravdu v tom, že mi něco chybí.. skoro bych řekla, že něco nového... ale záměrně ten náš vztah kazit nebudu, ale až to přijde tak se asi bránit nebudu... Nesuďte mě prosím:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to všechno takové sporné. Já chodila se 3 chlapy, spala se 2 chlapy a ten druhý je nyní můj manžel, takže se dá říci, že jsem si skoro nic neužila. To sice ano, ale nelituju toho. Jinak měla jsem několik let přítele a pak jsem ho nechala kvůli jinému - mému nynějšímu manželovi. Strašně těžko se toto řeší. Ale pokud máte skvělý vztah s přítelem, nekaž to ;-)

  • dzusinka14.6.2011 11:08

    Sny nic konkrétního neznamenají, neupínej se k tomu, že ti tvůj sen vyřeší životní situaci. Je jen na tobě jak se rozhodneš, ale myslím, že nechat se rozhodit snem znamená, že v tom vztahu je opravdu něco, co skřípe nebo co není ideální. Možná ti podvědomě něco chybí a promítáš si to do toho "snového partnera", ale třeba netoužíš přímo po něm jen třeba po něčem novém.

  • Ahojky, ja jsem v posteli mela chlapu, ze to spocitam na jedne ruce, zacala jsem zit sexualne az po 20roce a vubec nelituji, spis si nekdy rikam opak a to mam sex velmi rada. Myslim si, ze je to kazdeho vec, nekomu staci, ze mel jen jednoho sex partnera za zivot, protoze mu dal to nejcennejsi - mam takovou jednu kamaradku co on i ona byli pro sebe prvni a vzali se a snazi se o mimi. A jini zase maji pocit, ze se potrebuji vyradit,....takze spise bych to brala dle sveho pocitu a ne se nekomu rovnat, kazdy jsme jiny. A co se tyce tech snu?? Nemate ten nejaky i maly problemek s pritelem nebo necitis nejakou zmenu? Ja mam toto obdobi snu tedkom za sebou, zdavalo se mi o jednom "klukovi" S pritelem velke problemy nebyly jenom mi prislo,ze ma moc prace,moc se mi nevenuje a tak se mi podvedomi asi zblaznilo a me se skoro kazdou noc zdavalo o "nem", pritel me kolikrat rikal co se ti zdalo, ze se tak smejes, nebo ze mas tak dobrou naladu?? Ja jsem s tim mym "klukem ze sna" neco mela, priznam se, akorat byl pro me mlady, byla s nim hrozna legrace, vzdycky,ale vzdycky me umel rozesmat a opravdu lepsiho gentlemana neznam, jenze nebyl pro zivot. Ale i tak na neho rada vzpominam a vim, ze me miloval a bojoval za me a ja mu ublizila,ale verim, ze jednoho dne se jeste setkame ....:-) Takze si myslim, ze to muze byt i tva touha nejaka, samozrejme nejsi kvuli tomu spatna, je to normalni, bud pockej az sny prejdou anebo si sama v sobe ujasni, zda to chces zkusit....

  • petulinkaa1313.6.2011 22:52

    Každá to vidíme jinak,ale za mě - myslim si,že je to hodně špatný poznat v posteli jen jednoho :-) záleží jak to která vidí,ale já jsem rada,ze mam zasebou více partneru,jelikož jsem mela a mam sex hooodne ráda,az bych rekla,skoro nymfomanka,tudíz jsem to potřebovala porad a mela hodne mužu a nelituji,vyzkousela jsem si vsechno co jsem chtela,zkusenosti mam hodne a ted s manzelem nemam potrebu zahybat nebo tak,protoze bych nic noveho ani nepotkala,jsem vyřádená až až :-) nekdo o me rekne,ze jsem bya kurva,ale to je jejich problem,platit jsem si za to nenechala a ze mam sex rada a muzi ho semnou meli taky rádi,to je dalsi vec...a k tomu,ze se ti zda o jinym,pokud na nej myslíš,tak to je jasný,že se objeví i ve tvych snech,ale musíš si uvedomit,co vlastne chces,myslet na jinyho a trapit se kvuli v podstate nicemu a zbytecne nebo se venovat priteli,který te miluje a udelal by pro tebe všechno?! je jasny,ze jak my zeny tak muzi za zivot potkaji a vidí opacny protejsek a okouzlí je,je to prirozený...ale pak si musíš rict co z toho? nebuj,prejde to,obzvlast pokud toho druheho muze nevidíš....:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist