Chlap pres seznamku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44114 28.10.2011 16:13

Ahoj holky myslite ze je mozny najit chalap pres seznamku,jsem porad jen v praci bydlim v malem meste a nemam moc casu se nekde seznamovat,neznate nejakou dobrou?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky, mám taky manžela přes internetovou seznamku. taky sem bývala hodně v práci a nebyla možnost jinak. jen vybírej opatrně, jak píše Misaj - pozor na hajzlíky co chtějí jen sex (těch sem na netu pár potkala). ale určitě to jde :-) v dnešní době by jsi nebyla jediná, která by měla partnera přes internet. přeji hodně štěstí při výběru a hledání toho pravého ;-)

  • Určitě to jde. Naši se seznámili úplnou náhodou přes inzerát v novinách. No a já a manžel sme šli ze srandy na internetovou seznamku a teď už máme po svatbě a čekáme dvojčátka.

  • Ivka8228.10.2011 18:58

    Připojuji se k holkám :-) taky jsem se s přítelem seznámila přes internet. Už jsem spolu skoro pět let a v únoru čekáme miminko.

  • Možný to určitě je, například moji rodiče se kdysi seznámili na inzerát v Mladém světě :o) a dodnes jim to klape. Jen si myslím, že na internetu je to dneska docela plné podivných individuí, asi bych více věřila inzerátům v novinách.

  • jasně, že je to možné, my se s manželem seznámili na portále rande.cz a to mě bylo 17 a šla jsem tam jenom zhecu a jak to dopadlo? jsme spolu už 7 a půl roku, rok a půl manželé a teď čekáme do 14 dnů narození miminka...funguje to, ale pozor na hajzlíky

  • Verousek8928.10.2011 17:46

    Jasně, že to možné je! Já někde slyšela a docela mi to tak i připadá díky lidem v mém okolí, že lidé, kteří se seznámí třeba na internetu, tak jim to vydrží déle :) Já svého přítele poznala na xchatu před 4 a půl lety, asi 4 měsíce jsme si pořád psali, tím jsme se hodně poznali a o sobě jsme se dozvěděli a když jsme zjistili, že máme hodně společného, tak jsme se sešli a klape nám to doteď :) A spousta mých kamarádek má přítele, se kterými se seznámily po netu, stejně jako ony i já pocházím z malého města, kde ještě ke všemu nejsou moc přátelští lidé a "děcka" se tam starají akorát o pařby a chlast, což mě nikdy nezajímalo, takže jsem si s nimi neměla co říct.

  • petulinkaa1328.10.2011 18:00

    To víš,že to je možný :-) a neni to vůbec nic trapneho a blbého jak si někteří lidé myslí, např. moje mamina se seznamila se svym přítelem takto,akorat pre sykeyp :-) a jsou spolu 2 roky a jsou náramně spokojený :-) a to mamina nouzi chlapy třeba neměla a ejhle? takže určitě šanci mas,ja jsem v minulosti byla na sposutě takovych setkání na slepo a dneska na to rada vzpominam,nehledala jsem teda nejaky vztah,spis z pobaveni,že treba že potkam fajn chlapa,našli se jak blbcí tak i normalni :-) ale človek se i když nic alespon pobaví a po pár letech se tomu zasměje,určitě do toho jdi a řikej si - bud a nebo?! :-)) hodně štestí :-)

  • A já toho svého poznala na Lide.cz ne seznamka,ale chat.No a vlastně jsem mu vynadala :-DDD no a jsme spolu skoro 4 roky a čekáme dvojčátka.:-)

  • Možné to určitě je. Mně, dnes již manžel, oslovil před 10,5 lety na rande.cz a je to ten nejlepší chlap na světě ;-)

  • Já jsem se seznámila taky přes internet a to jsem bydlela v té době v Praze, ale z práce domů, nebo třeba cvičit...na víkendy jsem jezdila pryč...tak jsem zkusila internet - no a na stesti.cz jsem se seznámila s přítelem, také teď čekáme miminko :-) ale chce to prostě pevne nervy a vytrvat, zoufalců žádajících sex si nevšímat, ignorovat, nejlépe neodepisovat. Takoví jsou asi na všech seznamkách nebo chatech. A pak si s někým třeba i déle psát, víš, lidé kteří lžou a předstírají se do toho dřív nebo později do toho zamotají a Ty budeš mít čas alespoň tyhle typy lidí odfiltrovat od těch opravdu upřímných a slušných. Budu držet palce :-)

  • mam chlapa pres stesti.cz vyplatilo se mi tam dat normalni (nevyzyvave) fotky, ani sem nezadala, ze hledam vazny vztah (na to se prej normalni chlap nechytne,), a po par blbejch setkanich se zadarilo...prestehovala sem do novyho mesta, kde sem nikoho neznala, a ejhle, ted sem se stehovala az do harrachova,)

  • I já jsem svého vyvoleného našla přes internet. Odpověděla jsem na jediný inzerát - jeho a hned to byl ten pravý. Jsme spolu tři roky, v únoru se budeme brát. A vypadá to, že je na dobré cestě i mimi:-)

  • Martasek8931.10.2011 19:37

    Já mám taky chlapa z netu. Z chatu lide.cz, po 5 měsících jsme se sešli, po necelém půl roce, co jsme spolu byli, jsme se vzali, včera jsme slavili roční výročí a máme 4-měsíční holčičku :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist