Chci sex, ale můj přítel ne

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56973 8.3.2013 12:41

Ahoj, trápí mě v mém vztahu jedna věc a nevím co dělat. Jsem s mým přítelem 1 rok, žijeme spolu asi 9 měsíců. Trápí mě náš společný sex. Pořád mi tvrdí, že na to nemá náladu, že je unavenej a nebo prostě jednoduše zůstane spát v obýváku. Sex míváme tak jednou za tři týdny, za měsíc a navíc mi přijde, že je pokaždý do 3 minut konec. Ale na porno kouká skoro obden. Zatímco já ležím vedle v ložnici a naivně čekám, jestli přijde. Nemyslím si, že by měl jinou, tomu nevěřím, ale nechápu co se děje. Problémy s erekcí to taky nejsou. Když se ho na to zeptám, odbyde mě nečím jako že to není pravda, nebo že byl unavenej a zahraje to do outu. Už si vážně nevím rady. Prosím poraďte. Jsem z toho opravdu nešťastná.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak to tak pročítám, tak se docela divím, že s ním seš. Mě chytit někdo pod krkem a jednu mi ubalit, tak to bez velkýho rozmýšlení balím. Navíc když k tomu připočteš problémy se sexem, který popisuješ, tak to pro něj nevyznívá moc dobře. Fakt bych asi zvážila, jestli to má cenu, pochybuju, že to bude s postupujícím časem lepší. Spíš naopak. A to jste spolu teprve rok.

  • petulinkaa138.3.2013 15:47

    ja vim jedno,rozhodne bych se nedoprosovala,pokud by nechtel a rikal mi furt jak nema naladu,tak bych se na nej vyprdla....s doprosovanim človek daleko nedojde,zkus opacnou techniku at zacne chlapec premyslet,co se deje,hm? :-)

  • A co ho zkusit patřičně naladit? Chápu, že na to asi náladu nemáš, protože má člověk skoro pocit sexuálního loudila ale za zkoušku by to stálo.. Někteří chlapi bývají prostě a jednoduše líní a je po ně snazší udělat si to sami než aby museli vyvíjet nějakou větší činnost a zabývat se uspokojením ještě někoho druhého..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist