Chci neobvyklé jméno pro dítě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375635 16.7.2017 11:55

Ahoj jsem zoufalá čekám kluka. Chci už vědět jak se bude jmenovat já chci něco neobvyklého a tak mě napadl Valentýn a Lorenzo. Můj manžel chce něco českýho takže chce buď Honzu nebo Jakuba. Můj otec chce aby se jmenoval po něm takže David. A mé matce to je jedno jen ať je zdráv.

  • 16.07.2017 12:53:31 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 16.07.2017 12:53:31 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Valentýn nebo Lorenzo jsou hodně blbá jména

  • full.avl16.7.2017 13:26

    Ach jo, venku je hezky a ty misto abys byla/byl venku, tak spamujes poradu dotazy. Mozna by bylo fajn, kdyz pises do poradny, aspon nepokladat takove dotazy, ktere si odporuji vekem. ;-)

    Ja nechapu, ze porad lidi zapominaji na to, ze ac se dotaz polozi anonymne, tak admini stale vidi, kdo ten dotaz polozil.
    Takze prestan tu psat pohadky, a bez si uzit slunicka.;-)

  • terryk16.7.2017 12:26

    Spíš než jméno bys měla řešit to "zoufalství z kluka". To mimco fakt za svoje pohlaví nemůže. A zaslouží si mámu, která ho bude milovat bez ohledu na pinďoura. Ale možná jsi to jen blbě zformulovala a jsi zoufalá z toho, že nemáš jméno pro kluka, zatímco pro holku ano. V tom případě doporučuji sednout si s otcem dítěte a buď diskusi nebo losem vybrat jméno, které sedne vám oběma. Osobně jsem spíš pro Honzu nebo Kubu. Těch rádoby originálních jmen už je tu víc než dost a tipuju, že Valentýnovi nebo lorenzovi se ostatní děti budou smát.

  • Za mě rozhodně jména klasická.... Počkej, až si Lorenzo jednou vezme třeba Marušku....
    Hlavně je to teda na domluvě mezi rodiči... a myslete na to, jak bude dítěti... Aby jméno "ladilo" k příjmení a i k místu, kde žijete... Lorenzo na dědině by byla prča...

  • Ja nevim, ono snazit se byt za kazdou cenu originalni se nekdy miji ucinkem. Mama pracuje ve skole a prave ze se to tam jen hemzi co "nejoriginalnejsimi" jmeny, takze paradoxne takovy Honzik nebo Kubik jsou vzacnost. Jake mate prijmeni? Jestli typicke ceske, tak kombinovani vystredniho jmena a tradicniho prijmeni je taky nic moc.

  • Alex, Arthur, Damian, Derek, Erik, Kevin, Jeremi, Jonas, Liam, Matteo, Matt, Patric, Nicolas, Nataniel, Richard, Sven, Timmy, Theo:-)

  • Pokud by to byl Lorenzo Novák, tak by mě asi jako nositele kleplo:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist