Chci ho, jen proto, že se oženil?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62139 12.9.2012 7:37

Ahoj holky,
tak po čase si jdu zase pro váš názor. Když mi bylo 17, měla jsem skvělýho kluka, ale protože studoval v zahraničí, po dvou měsících vztahu odjel a měli jsme vztah na dálku. Byli jsme pořád v kontaktu, každý den volání přes skype, psaní dopisů, psaní na fb, icq, tak mě to pomalu přestalo bavit a chtěla jsem si ještě užívat. Měla jsem za ním přijet, ale napsala jsem mu, že teď nevím, jestli chci a on mi dal ultimátum, že když nepřijedu, že bude konec. Tak jsem mu řekla, že v tom případě nejedu. Chtěl to pak ještě řešit (ne rozchodem), ale já už byla seklá. Pak jsem si tři roky užívala, byla jsem spokojená a ničeho jsem nelitovala. Teď mám pár týdnů fajn kluka, mám ho ráda a vypadá to, že se z toho třeba vyklube i něco vážnějšího. Ale včera jsem zjistila, že ten můj bývalý je ženatý a bylo mi z toho trochu divně. Nevím, jestli to je něco jako lítost, že jsem ho nechala jít, ale nevím, jestli i kdybych se s ním nerozešla, jestli by mi to nezačalo vadit časem (byla jsem mladá a vztah na dálku?). A třeba by bylo horší být už teď vdaná, přišla bych o spostu super zážitků a stejně s tím teď už nic nenadělám. Tak nevím.
Co si o tom myslíte? Mám na mysli, to, že mi je divně, když jsem to zjistila. (Nikdy jsem žádnýho ukončenýho vztahu nelitovala...ale nikdy se žádnej můj bejvalej ještě neoženil)

Ahoj. :) Děkuju všem, které jste mi odpověděly! Zjistila jsem, že to je normální, že jste to taky zažily a nebudu si s tím už dělat hlavu a dál se budu soustředit na nový vztah. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mého názoru jdi dál a neotáčej se za minulostí! Beru to podle sebe, protože kdysi jsem měla přítele a byla jsem s ním 3 roky, jenže jsem udělala pár kopanců a on taky, nakonec jsme se rozešli a bolel mě každej vztah co měl a i teď si na něj vzpomenu, ale šla jsem dál... Teď mám přítele a čekáme miminko, plánujem svatbu a budoucnost a je to hezký :) Určitě všechno má svůj důvod, věřím, že tě to zasáhlo, že se oženil, ale ty máš svůj život a pokud tento přítel stojí za tvoji pozornost a tvoji lásku, tak mu jí dej a začni znova. Třeba bude zrovna tenhle ten pravej do života ;-) Zamysli se nad tím...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist