Chci dítě on ne.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46383 22.7.2011 14:22

Holky už jsem fakt zozfalá, s manželem jsem 9let a on stále nechce dítě. Slíbil že až mu bude 35 a budem na dovče že si to pořádně užijem a uděláme si to vysněné mimi. :-) (jasně že to nemusí vyjít, ale aspoň se pokusíme) 35 mu bylo před měsícem jsem na dovče a včera při dnes ráno při milování mi oznámil že se na to ještě necítí a ať na to netlačím. Mě bude za chvilku 30 a po mimču děsně toužím. Jak na něj? Miluju ho a dítě chci s ním, ale nejspíš když se nerozhodne budu to muset řešit rozchodem, nebo já fakt nevím... :-((((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl22.7.2011 14:27

    Pokud se na to on necítí tak ho k tomu nedonutíš, a jestli vše budeš dělat pro to aby jsi otěhotněla, tak jen se může stát ež o něj jako o partnera přijdeš.
    Jen mě tak napadlo, nemá u vás v rodině někdo miminko? že by jste si k vám na návštěvu vzali nějaké mimčo a třeba by se mu zalíbilo mimčo chovat. :)

  • Ahoj, já jsem toužila po miminku 3roky.. čas mě netlačil.. ale přítel pořád nechtěl.. vyzkoušela jsem uplně všechno-nejdřív jsem jen tak naťukávala, pak i dávala ultimáta a několikrát byla i na odchodu.. naknec to trvalo 3 a půl roku.. a pomohlo mu jasně vysvětlit, že té mojí touze se poručit nedá a ujistit ho o tom, jak super z něj bude táta. Dneska už máme 6ti týdenní koťátko! Tak zkus vydržet, netlačit..a uvidíš časem...

  • Tak predne v jeho veku uz by mel mit jasno, jestli deti vlastne chce nebo ne. Pokud rika ze se na to neciti, je vysoka pravdepodobnost, ze bude nakonec patrit mezi "dobrovolne bezdetne".

    Zamysli se, co je pro tebe dulezitejsi, mit dite nebo zustat s partnerem? A podle toho se chovej. Pokud by ses, treba s pomoci rodiny, dokazala o sebe a o dite postarat sama bez manzela, pak to neni takovy problem. V opacnem pripade, ze bys byla plne zavisla na manzelovi, je vhodne, aby dite chtel i on.

  • Ja mam pritele kteremu bude letos 42 let. Po jeho narozeninach se nam narodi prvni potomek. Me je 31pryc. Letos spolu budeme 6let a kdyz jsme se seznamili, tak on me jasne oznamil, ze deti nechce a jaky mam na to nazor. Ja taky nechtela, mela jsem super praci,kde jsem vydelavala a zrovna si zarozovala bydleni a tak nam to vyhovovalo. Zniceho nic se me zeptal (po trech letech) co miminko. Ja ze vubec,ale lhala jsem.Tak jsem pak vysadila prasky a za tri mesice bylo zadelano.On mel radost,ja depku,ze to bylo kvuli nemu,ne ze to chci ja.(do detailu to nebudu popisovat) Nakonec jsem potratila, byl zklamany a to uz i ja, protoze jsem se s tim smirila. Za dalsi rok se to opakovalo. Mu bylo 40 let a zase potrat. A ted jsem ve 30tt. To je muj pribeh. Chci tim rict, ze to, ze se v 35letech neciti na dite uplne chapu. Ted je jenom otazka, jestli to mysli vazne a deti pozdeji chce anebo te jenom uklidnuje. To by jsi dle me mela zjistit a vysvetlit mu, ze tobe bude za 5let 35 a ze pak to jde hure. Bud bych se s nim domluvila, ze pockame napr rok a pak budeme zkouset a jestli ne, tak at to rekne narovinu a v tom pripade nemusis cekat a muzes podat zadost o rozvod. A taky bych se zajimala o to proc je nechce, protoze to, ze se na to neciti ci myslim, ze neni celá pravda.

  • Ahoj, myslím si, že se těžko chlap v tomto změní. Prostě nechce, vidí a slyší to u kamarádů, jak mají výdaje, starosti, velkou zodpovědnost, nebude mít ten svůj klid a on se toho bojí, to všichni pánové...bohužel a když se stane, že se otcem stanou, jsou pak hrdí. Ale... jsou i tací, kteří dělají že slibují a já osobně bych se něčeho takového bála, hlavně když i po 9letech, po jeho 35letech nechce. Bála bych se a to vážně, dohodli jste se, že po jeho 35 a zase výmluva.. Jednoduše si má za svým stát. Já bych mu slovně "položila nůž na krk", že ty si respektovala jeho do jeho věku, do kdy a pokud teď nedude respektovat on tebe, podávám návrh na rozvod. Je to smutný, ale jinak to nepůjde, vem si, že nebudeš moci otěhotnět rok, nebo on je neplodný a budete pak nešťastný oba, že to nejde a čas neúprosně letí a vy zjistíte, že jemu je 40, tobě 35 let. Pak jde umělé oplodnění, jistě, ale to už je spousty času pryč.
    Nechceš dítě? já jo, čekala jsem a respektovala jsem to, cos chtěl, teď respektuj ty mne a domluvme se, jinak se rozvádíme a bude život pro každého jinak šťastným....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist