Četnost sexu a zpestreni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367833 20.5.2021 23:11

Ahoj holky, s mužem se věcné hadame kvůli sexu. Nemám na to chuť. Buď se hadame a sex nemáme třeba pár dnů až týden, nebo je sex prakticky denně a když ho náhodou stihnem už dopoledne tak ho chce stejně i večer. Já se nemůžu těšit na něco, čeho je pro mne příliš. Domluvili jsme se, že to tedy zvolíme a sex bude tak 3x týdne. Což mi i vyhovalo. Asi týden v pohodě a dnes mi bylo opět řečeno, že žijeme jako důchodci a vzal si největší frigidu ve městě. Navíc si chce sex oživovat tím aby jsme měli trojku s dalším muzem. Podotýkám, že můj muž není gay ale něco ve smyslu kandaulisty. Jednou jsme to zkusili, asi 3 roky nazpět. Bylo to hezké, líbilo se mi to, ale není to životní styl, který bych chtěla praktikovat opakovaně. On si bez toho připadá, že nežijeme, jen prezivame a čekáme až umreme. Jak to máte vy? Jak často je u vás sex? Zpestrujete si ho nějak? Jak?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak to tvůj muž nezná mě :-D Asi největší frigidu pod sluncem... :-D
    Už asi 2 roky mě sex nějak nebaví :-( Můj muž by chtel pořád, ale já když nemám náladu tak to prostě dělat nedokážu. Takže to máme tak jednou za měsíc někdy i déle.
    Je nám oběma 39, takže do důchodu daleko :-D
    Jsme spolu 16 let, máme 2 děti 3 a 6 let...

  • jsem na tom podobně jako anonymka 273573
    sex mně nebaví ve chvíli, kdy je to z donucení. kdy je to ve stylu jak píšeš - musí být aspon 2x týdně. a to prakticky bez ohledu na to jak mi je. každý máme s manželem jiný režim a já večer unavená padám na hubu (navíc i brzy vstávám), on je čilý protože je zvyklý fungovat v noci a spát ve dne.
    tvůj manžel si asi ani neuvědomuje, že to co dělá, dělá medvědí službu. že čím víc na tebe bude takto tlačit, tím to může být horší. u mně to tak bohužel fungovalo. až mi sex s ním naprosto zprotivil.

  • Francy21.5.2021 7:02

    Sexuální nekompatabilita rozložila jistě už dost vztahů. Předpokládám, že takový byl už od začátku a s tím jste do vztahu šla, stejně jako on s vámi. Nicméně nenechala bych si nadávat ani se ponižovat kvůli tomu, že protějšek je sexuálně nevybitý. Já sama mám vyšší chuť než přítel, ale dokázali jsme se sladit. Víc než kde jinde platí - sytý hladovému nevěří. Sama mám ověřeno, že nechuť k sexu je pouze následek něčeho hlubšího.

  • Vyměním manžela.;-):-D u nás je to obráceně. Pro mne je ideal 3x denně, musím se spokojit obden, v nejlepších případech 2x denně. Kromě obměn pozic, žádná velká inovace se nekoná. Jsme spolu 16 let a máme 3 děti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist