Cetnost sexu - 35 let dve deti 4 a 5 a pul

Otázku položila: Anonymní uživatelka #239689 8.12.2018 9:16

Ahoj holky. Uz nevim kudy kam. Me staci sex jednou za tyden. Manzel co treti den uz dolejza a to ja nesnasim. Kdyz se pauza protahne na ten tyden, tak uz je nevrlej a obcas vybouchne, ze ho to stve cim dal vic. Ze on to potrebuje proste casteji nez ja. Co s tim? Jako od toho se s nim pomilovat jen aby byl spokojenej jsem uz upustila. To bylo jeste snad horsi. Udelat mu to jinak nemam problem. Ale taky na to musim mit svym zpusobem naladu. Ten nesoulad mezi nami byl bych rekla vzdy. Jen ja jsem svolila nekdy i kdyz jsem na to nemela vylozene naladu. Ale to mi pak prislo hnusny, tak ted mame sex jen kdyz mame oba naladu.

Mame dve deti, chodime do prace, je mi 35 jemu 37.

Nejhorsi je, ze se k nemu nemuzu ani jen tak pritulit, protoze mu z toho vzdy "houpne". Aby mu nehouplo, tak by musel mit sex mnohem casteji.

Mate nekdo takovy problem? Co s tim? Jinak jsme v pohode. Ale tohle zacina byt cim dal vetsi problem.

Diky

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja tedy nevim, ale obavam se ze nezbude nic jineho nez to abyste nasli nejaky kompromis.
    U nas to je taky podobne uz nejaky patek a to mne jeste nebylo ani 25 :D ale u nas jsem mivala zvysenou potrebu vzdy ja, manzel to zas tak nrpotrebuje. Každopádně jsem se ja ucila a nějak smirovala s tim ze proste to tak casto jak bych si přála, nebude. Otazkou je jestli i tvuj chlap by byl te povahy aby takhle ustoupil.
    Nechci malovat certa na zed, je to jen uvaha me povahy mysleni, ale byt v tve kuzi tak si brzy zacnu dělat starosti aby nehledal to co mu nedavam nekde jinde. Na to ale asi manzela musis znat sama, jestli by tohle udelal. Tezko tedy z mého pohledu radit, prijde mi ze tohle se asi jinak nez nejakou vzájemnou domluvou moc resit neda :-o.

  • macicekkajik8.12.2018 10:21

    Vždyť nemusíte mít přímo sex. Když má chuť častěji, tak mu to udělejte jen rukou a pusou, aby nebyl tolik nadržený. Vždyť to není jen o mě a o tobě. Musíme se ohlížet i na toho druhého, aby byl spokojený. Jinak jak už tu bylo řečeno, aby nehledal zpestření někde jinde.

  • Můj chlap by potřeboval dvakrát denně. Já někdy jednou za měsíc a jindy třeba i dva měsíce ne. Řeší si to sám sobě si. Prostě přemáhat se nebudu, cítím se pak jak zneužitá. Beru léky co totálně ničí libido a vysadit je nemůžu. Můj muž je typ člověka, u kterého bych se nevěry nebála, ale pokud by k ní došlo a šlo jen o jednorázovku na sex, asi bych se s tím musela smířit a odpustit, protože vina je na mé straně a já to chápu. Je to těžké, ale musím říct, že jsem ho v životě neslyšela si stěžovat, mít kecy o tom, že ho bolí koule apod. Konec konců odpustit si zvládne i sám. Pak už to není o fyziologické potřebě, ale o psychické. Moje rada tedy je: Ať se naučí fungovat i sám za sebe.

  • Kompromis musí chtít oba, takže ty se snažit trochu přidat a chuť si zvýšit - řešit to a on trochu ubrat jak se říká ústupkem, že jednou si vypomuže třeba sám. Někdo si to někdo nemysli, on sex ve vztahu hraje velikou roli,řekla bych jednu z těch nejdůležitějších a pokuď jedna strana bude nespokojena, ve většině případů to končí hledáním jinde. Myslím si, že 1x týdne je z tvé strany přijatelné, z jeho strany při dvou dětech, zaměstnání atd. je 3x týdne dost,ale je to chlap, pokud potřebu má, bud mu pomůžeš růčo fůčo nebo ať si pustí erotický film a uspokojí se sám,přeci i jemu se nemůže líbit když by si sex mela z povinnosti a jen kvůli němu z objetavosti. Hlavně to řešte ať to nedojde tam kam vlastně nechcete oba dva, ale ovládne vás to dřív či později.

  • JancaxD9.12.2018 9:53

    Tak to je frajer a hodnej ze nesel ještě jinam :) ja si treba neumím predstavit sex jednou za tyden :D ale kazdy sme nejaky a pokud se milujem tak mi alespoň udělá dobře neni sobeckej ze on nechce a pak to funguje 😉

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist