Cervene fleky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #226159 19.1.2017 23:37

Ahojky, jdu pro radu. Od zacatku ledna se mi nepravidelne delaji cervene flicky(nekdy fleky) na vnitrni strane stehen nahore (nikde jinde), ktere se objevuji po probuzeni - svedi, vecer uz boli a na druhy den jsou fialove a do dvou dnu zmizi. Byla jsem u kozni - pry stipance od stenice. Teda doma mam poradek asi jako kazda mamca s detmi, ale stenice i kdyby to byly tak uz tyden nespime doma a fleky jsou tu. Ani jidlem jsem to nevypozorovala, ani se sexem kdyz je to na takovem miste...tak jen zkousim, jestli nema nekdo podobnou zkusenost a neporadi co s tim, dekuju :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Flek od štěnic mizí i víc jak týden. Druhá věc je, že štěnice nejsou o pořádku. Třetí vec-stenici se stačí nahrát jednou za několik dní a bez jídla vydrží i víc jak půl roku.pokud je doma máte (a gratuluji k lékařce a která to poznala) tak to chce firmu, která je najde a zlikviduje. Mají na to i způsob,jak zjistit, zda tam skutečně jsou.

  • Marge0120.1.2017 8:34

    A ostatní nic nemají? jste jediná co má fleky? nemůže to bát od švu kalhot? nemáte třeba nové džíny? Štěnice mi přijdou dost nepravděpodobné..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist