Červená a bolavá brada, zřejmě reakce na přítelovu vodu po holení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49387 18.7.2012 18:48

Holky, poradíte mi některá, co třeba koupit příteli? Já jsem odmala atopička, kůži mám suchou a dost citlivou. A poslední dobu mám alergii na přítele. :D Když není oholený, tak mi bradu podře fousy. A když se oholí, tak mi ji jako by podře stejně, řekla bych, že mi vadí asi jeho voda po holení nebo co to používá. Teď je to týden, co je pryč, a mně se celá brada loupe, protože jsem ji měla celou červenou a bolavou. Mažu konopným mlékem a rakytníkovou indulonou každou chvíli, ale nic moc efekt. Poradila byste mi tedy některá, co koupit jemu a co třeba i mně na tu bradu? Díky moc. ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to fakt nevím, manžel se střihá jen strojkem (takže bez jakékoli chemie) a já jsem nejraději, pokud si nechává vousy, př. by mi nevadilo, kdyby si je zastřihával nůžkama (a nejde mi v tomto případě ani o vizuální vzhled, ale o to, co je mi, či není příjemné při fyzickém kontaktu-všude na těle). Bohužel manželovi delší fousy vadí a bere jednou za čas ten strojek (a i kdyby žiletkou, aby mi to nevadilo, musel by se holit snad 2* denně nebo večer těsně před milováním, ty deroucí se fousy po oholení jsou totiž nejhorší, čím jsou delší, tím je to pak lepší), je mi to nepříjemné, drásá mě to, tak v pohodě to začne být asi až po 14ti dnech, když fousy povyrostou a stanou se jemnějšími.
    Ale já mám pleť v pohodě, jen je mi to fyzicky nepříjemné-raději jsem hlazena, šimrána fousy, než škrábaná "šmirglpapírem". Takže já radím, aby přítel zkusil plnovous:-) Můj chlap to vždy po nějakém čase vzdá a oholí, ale já se s ním pak opravdu nemám chut´líbat nebo mu dokonce dovolovat něco tam dole.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist