Černé tečky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437080 11.12.2020 22:30

Ahoj holky, nemáte někdo tip, jak se zbavit černých teček? Kosmetička mi řekla, že jediny způsob je všechny je vymačknout, ale že to by tam byla do rána. Mně samotné to doma nejde. Používám peeling od garnier na černé tečky, mám i černé slupovaci masky a takové to elektrické odsávání a samozřejmě si tu pleť poctivě 2x denně čistím, ale i tak stále jsou a přijde mi, že nic nepomáhá. Děkuji za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Laaaaaaaaaaaaa12.12.2020 0:26

    Asi Tě zklamu, ale mně na ně nic nepomohlo. Jen je občas vymačkat...

  • Naparit a vymackat .... A mackat a mackat .... Bohuzel, njc jineho na ne nezabírá :'-(

  • KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ V SALONU‼️‼️
    Já to taky teď řešila, mám s nimi velký problém, mám jich plný nos, moc viditelných. A jediné co mi pomohlo byla kosmetika v salonu. Kosmetika musí obsahovat HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI ULTRAZVUKOVOU ŠPACHTLÍ! Samozřejmě další přípravky jako tonikum, maska, krém, masáž obličeje.
    Byla jsem na tom teď ve čtvrtek u šikovné kosmetičky a jsem neuvěřitelně spokojená. Řekla jsem jí, že bojuji s teckami na nose a bradě a ona se zaměřila na tyto části obličeje a to právě tou ultrazvukovou špachtlí - vymačkala pečlivě všechny tečky, takže nos mám vyčistěný, hebký na dotek a už po prvním ošetření jdou vidět výsledky - i doma mi to potvrdili :)
    Samozřejmě chodit pravidelně zezačátku (jednou za měsíc), aby se znovu tečky neobjevovaly a také používat krémy, aby pleť nebyla dehydratovaná :) Kosmetička vám krém poradí, řekne jakou pleť máte a co používat a naopak co nepoužívat :)

    Různé krémy proti tečkám, peeling či masky vám s tečkami NEPOMŮŽOU. Taky jsem používala a je to vyhazování peněz.
    Ty tečky opravdu potřebují úplně vymačkat, což tou ultrazvukovou špachtlí vymáčknete každou tečku. Pak můžete používat masky atd. a hlavně pleť MAZAT A MAZAT.☺️

  • Na pleť má vliv, co jíš. Takže zkus vynechat cukr a mléko, samozřejmě kávu, cigarety, alkohol.
    Dále bych pleť nenamáhala chemií v krémech, pleťových vodách, tonikách a mlékách nebo make-upu. Takže bych omývala obličej jen vodou a dávala na noc nějaký krém bez parfémů a parabenů. Vzhledem k tomu, že je to metoda, na které nikdo nevydělá - kromě tebe, tak ti ji málokdo poradí, ale u sebe vidím výsledky.

  • bestie14.12.2020 8:51

    Docela dobře fungují náplasti na černé tečky, které se vodou přilepí k pleti a pak se strhnou i s tečkami. Nejlepší výsledky byly u náplastí od TianDe, zkoušela jsem myslím i Garnier, ten byl slabší, ale taky něco vytáhne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist