Černání dírek v uších

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22464 9.4.2012 14:37

Ahoj holky, mám zase další problém. Nemáte někdo zkušenosti, čím to může být, když mi černají dírky v uších? Večer vyndám naušnice a kolem dírky mám uši vyloženě černé. V naušnicích nikdy nespím, vždy je vyndavám. Černání mě trápí zhruba měsíc a půl. Jen chci říct, že nosím jedině stříbrné naušnice, žádnou bižu. Jednou mi nějaká léčitelka řekla, že stříbro může černat buď po kosmetice, nebo když má člověk nějakou vnitřní nemoc, jenže já jsem zdravá, nic mě netrápí. Kamarádka ale jednou pila čaj na detoxikaci organismu a stříbro také měla den co den černé, ale já nic takového nemám, takže nevím, co proti tomu dělat...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Už si se někdy koukla jak vypadá stříbro po pár týdnech na vzduchu? Zčerná. Lidský pot obsahuje sůl a stříbro pak černá. Takže moje odpověď je čisti stříbro v jedlé sodě (trik zlatníků) tak jednou týdně a měla bys mít od černání pokoj. Já náušnice nevyndávám, spím v nich a tak jednou za měsíc je vyčistím. Další možnost je "bordel" co se shromáždí pod náušnicemi a dostane se do dírek. Opět bych čistila častěji náušnice. Taky si můžeš dírky v uších večer vyčistit lihem a pak trošku promastit (měl by se dostat nepořádek z dírek ven).
    Tož tak :-)

  • Zkusit stříbro vyměnit třeba za chirurgickou ocel nebo zlato a uvidíš co to bude dělat.

  • ... Já mám to saméé ... Také nosím stříbro a taky to mam cca dva mesice... Mám sousta náušnic a tohle mám jen po jednich.. Večer naušnice sundam.. BINGO černý uši... Trva mi to tak 2 dny než to sleze .... Nevím čím to je.. Ale tak nevidim na tom nic špatnýho v čem by to mělo vadit..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist