Celulitida. Jak na ní?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #6668 29.7.2013 21:45

Ahoj :)
Chtěla jsem se zeptat,jestli neznáte nějaký ověřený způsob na to,jak se zbavit celulitidy. Je mi 17 a mám jí především na stehnech,zadku a lehce na zádech. Vůbec nevím,co s tím. Mám malé špíčky na bocích a na bříšku,kterých se snažím zbavit,ale rozhodně mám normální postavu. Nevíte, jak na to? Díky za odpověď :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě zabírá masáž baňkami koupené u www.inaraj.cz společně s krušinovou mastí od bylinkářky maya - zadej ve vyhledávači. Každý den u telky 5 minut masáže a je to znát.

  • Masáž, jakákoli, ale denně. Přidat i peeling a pohyb. choď běhat. Potřebuješ prokrvovat pokožku, pak se tuk nebude špatně ukládat. Moje teta se masíruje lógrem z kafe a cvičí, je jí přes 50 a má zadeček a nohy krásnější než většina náctiletých.

  • Ty masáže jsou na toto super. Vím, že kamarádka na to chodila a taky jí to pomohlo. Já mám třeba s celulitidou problém od porodu. Právě díky porodu se moje tělo hodně proměnilo. Celulitida mě ale trápí asi nejméně. Co mě trápí mnohem víc je změna "tam dole." S tím bych ráda něco udělala. A už jsem si dokonce i našla kliniku, kde by si s tím mohli poradit - https://www.labioplastika-praha.cz/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist