Častost pohl. styku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53380 6.1.2012 12:14

Holky, já jsem už zoufalá. Jsme s přítelem skoro třetím rokem, rozumíme si úžasně, žijeme spolu, prostě skvělý.
Jenomže, co se týká sexu, já bych se milovala pořád, každej den klidně třikrát. Ale partnerovi to stačí tak jednou za tři dny. Já si to pak musím nahrazovat vlastním uspokojováním u videí, jenže dojde domů a mám chuť znovu :-D
Když už se pomilujeme, tak je to do jeho vrcholu a konec. Já se ho pak snažím ještě nějak navnadit znovu, ale to se mi ještě nikdy nepodařilo.
Nemá to bejt naopak? Neříká se, že chlapi jsou ti, kteří na to myslí 24hod denně? Asi ne...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus opacnou taktiku, chvilu se o to nesnaz nejak lakat a on prijde sam. Ja to tak mam - kdyz me nekdo do neceho nuti, tak automaticky zaujmu opacnej postoj, i kdyz ja sama chci sebevic :D treba to ma stejne.. :)

  • ahoj, nemůže to být dáno třeba tím, že ty jsi víc doma a v klidu a on je z práce unavený? to bych se potom nedivila, že nemá skoro chuť. ale každej sme jinej, někomu opravdu stačí jednou za týdena jinej chce pořád.

  • AHoj.
    Já to mám jako ty. Souložila bych od rána do večera a můj manžel by tak jednou za tři dny. Pokud není unavený tak obden. Je to sranda a dost často se tím v posteli bavíme. Já do něj rejpu, že to má být on, kdo by souložil pořád. A on jen říká, že už mu holt není patnáct a jestli nejsem chlap.
    Nakonec to dopadlo tak, že mi koupil k Vánocům robertka. Já zase naopak koupila sobě sexy prádlo s podvazky a pokud si toto obléknu, tak mi málokdy řekne ne. Přišla jsem holt jak na něj.
    A ještě mám kamarádku a ta po narození dětí odmítá souložit úplně. Prý to musí manželovi stačit jednou za 14 dní. A pak mi volá ubrečená, že manžel kouká na porno a píše si erotické emaily s cizíma holkama.
    Každý jsme holt jiný a pochybuji, že by jsi chtěla jen kvůli sexu přítele vyměnit.

  • Verousek896.1.2012 18:22

    Tak to, že na to chlapi myslí pořád, to u mého přítele platí. Pořád má nějaké narážky na sex, u nás je to on, kdo má na sex chuť častěji, i když také to vždy není pravidlem. Ale když se milujeme často, třeba každý den, tak po několika dnech už to ani nedráždí a později to i bolí, jak už jsme unavení, takže si dáme pauzu. Ale poslední dobou chodí z práce hodně unavený a já mám hodně učení, takže na to nemáme náladu ani jeden, ale většinou to máme tak 2-3x týdně. Někdy třeba celý týden nic, někdy každý den. Je to různé, podle nálady, povinností, možností, ... :)

  • Každý to máme jinak. Já bych taky někdy několikrát denně, jiný den nemusím vůbec. Asi dle nálady a co máme mimčo, tak to taky nejde pořád, bohužel :-( Ale tak co to jde, tak denně večer, nebo odpo, jak prcek spí :-)

  • My jsme spolu rok a spíme spolu tak jednou za 2-3 dny, ale to je tím, že spolu ještě nebydlíme, takže se to odvíjí od dní, které se vidíme. Když se vidíme, spíme spolu za ty 3 hodiny nebo jak dlouho jsme spolu třeba 3x. Já jsem taky hodně náruživá a chtěla bych to pořád, ale bohužel oba máme školu a každý den to prostě nejde. :) Tím víc si to užíváme víkendech nebo ve dnech, kdy jsme spolu i přes noc. :) A když na to mám chuť a on není po ruce, udělám si to prostě sama, nedá se nic dělat a nejsem ten typ, co by si hledal jiného chlapa. :D

  • Můj manžel taky zrovna nemusí, je prostě unavený, hodně pracuje, i dlouho do noci, stačí mu taky jednou za tři dny, někdy i týden, to chce klid...

  • Taky bych se mohla milovat častěji než můj přítel. Statistika je pouhý průměr. Musejí být lidi, co z něho vybočují. Přítel se v práci nadře a vrací se pozdě k večeru, takže se nají, zajde na 2piva a v devět spát. Já pracuju na směny, takže třeba při odpolední se vůbec nevidíme, natož abysme spolu spali. Jsem šťastná, když mi dá jednou za tři týdny! Zkoušela jsem na něho i ten opačný efekt, že jsem ho nesváděla a čekala jsem, kdy začne on. Po devíti týdnech jsem vybouchla! To se nedalo vydržet! My ženský sme řízený menstruačním cyklem. Největší choutky máme kolem ovulace a pak těsně před menstruací. Ale zas - jenom statistika. Tak nám nezbývá nic jinýho, než masturbace. Ale jinak se to snáší, když je ženská bez chlapa a jinak, když vedle něho denně usíná a on ji nedá, žejo? Uvažovala jsem i o milenci nebo i o rozchodu. Ale to nedokážu. Celkově ho miluju a chci s ním děti a tak prostě zažívat s ním jiné běžné věci každodenního života.

  • On chlapa orgasmus často hodně vyčerpá a pak třeba znovu nemůže a radši by spal. Naše aktuální bilance je aspon jednou denně, někdy rychlovka, o víkendu to protahneme na skoro celo noc, kdy se milujeme dvakrát, třikrát za sebou. Ale vím, že to dělá hlavně kvůli mě. On to nikdy nepotřeboval pořád, ale já na to mám chut neustále, nikdy mi to neřek, ale myslím si, že to tak je. Jsme spolu skoro 12 let. Hlavně teda nemáme děti, ty nám to asi dost naruší :D My se hlavně milujeme ráno, já chodím do práce poměrně dlouho a přítel ted měl často odpolední, večer už na to po práci tolik energie nemáme. Užíváme si to dokud to jde:) Ale myslím si, že jestli tvůj přítel pracuje, tak je určitě unavený a už na to prostě nemá sílu, já bych si s ním zkusila promluvit. Na komunikaci vztah stojí;)

  • Simone6.1.2012 14:58

    Někdy si říkám, že si z nás osud fakt dělá legraci. Můj chlap by byl štěstím bez sebe, kdybych byla jako ty. Já to mám jako tvůj přítel - většinou ob den nebo jednou za tři dny a v období ovulace denně. Můj přítel by ale nejraději taky 3x denně, tak si holt občas musí pomoct sám. Nedej na statistiku, nejsme všichni tabulkoví. My už o tom s přítelem mluvili tolikrát a vždy jsme se na něčem domluvili, ale prostě je to pořád tak, že on chce víc, než já, a už to ani neřešíme. Já se někdy nechám "ukecat" (potvora už ví, jak na mě:) a já ho zase někdy překvapím tím, že se na něj vrhnu, když to nečeká. Prostě se snažíme oba vyjít si vstříct a to by mohlo zafungovat i u vás (jen asi nečekej, že zázrakem začne chtít stejně často jako ty...ale to nejspíš nečekáš:)

  • můžeš být ráda, že jednou za 3 dny.... byla jsem s klukem (2,5 roku), kterýmu to stačilo jednou do měsíce... a to já bych klidně mohla jako ty...

    už jsi o tom s tím svým mluvila? určitě najdete nějaké dobré řešení... a na sebeuspokojování není nic špatného...

    ale zkus se třeba unavit i jinak, nějakým cvičením, fyzickou aktivitou... třeba pa nebudeš mít tolikrát chut :-)

  • Ahoj je krásné číst, když se dva k sobě mají a když je dokonce žena aktivnější.To jsem bohužel nikdy nepoznal a později na tom můj vztah ztroskotal.Poznal jsem další mladší ženu a je to stejné...Má to někdo štestí ,když harmonie a porozumnění vztahem proudí a šustí...Mějte se krásně...snad příšte příjdou něžné pokvětnové básně...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist