Časté chození na malou - změna časového pásma?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #193893 1.9.2015 15:39

Ahoj holky, nevím, zda mi někdo vůbec může poradit s tímhle problémem. :-D Odletěla jsem za oceán, kde teď budu půl roku žít, postihla mě pásmová nemoc, ale po třech dnech to odeznělo, problém mám pouze s jednou věcí: chodím tak 4x-5x za noc na malou. Je to příšerné! Nachlazená nejsem a před spaním nepiju (včera jsem přestala pít v 7, ale stejně jsem pak byla 3x za noc na záchodě). Jednou za noc to nevadí, ale tohle je příšerné. Mám dojem, že moje tělo si prostě špatně zvyká a že můj biorytmus je pořád částečně navyklý na čas v ČR. Myslíte, že to samo odezní nebo nemáte s tím nějakou zkušenost. Už se chci konečně pořádně vyspat!!

Tak jen hlásím, že se to lepší, už chodím jen 2x za noc. :-D Jednou v noci a jednou těsně nad ránem. Vypadá to, že ty, co mi říkaly, že je to stresem, měly asi pravdu. Jinak se pořád hlídám a kdyby se to mělo horšit nebo bych začala mít další problémy, poběžím k lékaři. Díky všem za rady, pomohly mi. ;-)

Tak holky, už mě problém s nočním chozením na záchod netrápí, hurá! :-D Postupně se to snižovalo a teď už spím celou noc bez probuzení. Z toho tedy plyne jediné: někdy na naše tělo dopadá stres způsobený větší změnou, aniž bychom si to rozumě úplně uvědomovali. Díky všem za rady a sdílení zkušeností, pomohlo mi to.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sono21.9.2015 15:50

    Močenie? Nemyslím. To je čisto mf potreby. Keby stolica to áno. My keď sme šli prvýkrát na Kubu, som chodila prvé dni v noci na veľkú :-Dpresne mínus 6 hodín lebo ja to mám ráno ako hodinky. Ale malá potreba? Ako možno... Ale mechúr neni na nič zvyknutý... Nemá sa ti kde vytvárať moč keď nič nepiješ. Tehotná niesi? To že tehotné majú. Ale ináč za normálnych okolností nemyslím. Moč je len o potrebe a žeby sa to zrazu zmenilo bez príčiny zvláštne. Keď tak daj vedieť či sa to upravilo:-)

  • Nemela jsem tento problem. 8-o nemyslim si,ze byto bylo spojene. Jak pise sono,pokud nepijes,netvori se moc. Jak vis ze nejsi nachlazena? Můžeš mit zanet i bez typickych priznaku. A jinak to muzou byt nervy...

  • Ked som nervozna, tak tiez chodim velmi casto na zachod....viem, ze u mna je to psychicke. Ked som bola na fyzicky narocnejsej a dlhsej ceste, tiez som v jednom kuse behala....bez akychkolvek priznakov, stale som musela cikat. Moja skusenost je, ze a to casom podda a odznie, tiez to nikdy neviem ovplyvnit. Drzim palce, aby to bol aj tvoj pripad

  • stres zo zmeny........nervozita, nové prostredie, vyrovnávanie sa s novou životnou situáciou. radím, nerieš to, čím sa tým budeš viac zaoberať, tým to bude horšie.

  • To som rada, ze to tak dopadlo:-)...uvidis, bude to uz len lepsie... a nakoniec to prestane

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist