Časné vyvrcholení u partnera

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72241 21.8.2012 11:52

Ahoj womenzonky, máme s přítelem takový malinký problém, nebo já ani tak né, ale on.. Při sexu se nám někdy stává, že přítel vyvrcholí třeba i během 3-5 minut, ale já už s tím tak nějak počítám, že vždycky ten první sex je rychlejší a při druhém už to jde pomaleji, že vydrží normálně i půl hodky, jak kdy no. Ale tentokrát jsme meli sex a bylo to opravdu rychlé a přítel z toho byl špatný, mně to nevadilo a uklidnovala jsem ho, že na tom nic není, že to tak má plno kluků, mužů :-) .. Jak jste na tom vy ? :-) Nebo co si o tom myslíte? :-) Přítelovi je teprv 20 a hodně lidi to přirovnává k nezkušenosti, ale nevím, to si nemyslím :-) .. Tvrdí mi, že dřív se mu to nestávalo, pár partnerek už totiž měl. Bojí se asi, že je nějaký nemocný, ale to si nemyslím :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jen teda k tem obavam, ze by byl nemocny - to by mel spis opacnej problem, byl by problem s erekci, nemohl by vyvrcholit vubec a tak.. Jinak bych to neresila, co tak slysim, tak toto ma vetsina chlapu, zvlast tech mladsich..

  • Můj muž byl zkušený, je starší než já, tak od začátku věděl jak na to a dokáže se se mnou milovat jak pět minut (když chceme teda), stejně tak půl hodiny i déle. Umí to oddalovat, což je podle mě hlavně o zkušenosti. Zvládá to tak klidně i napoprvé, ale je pravda, že říká, že napodruhé nebo napotřetí už to není tak těžké.
    Myslím, že by bylo fajn, kdyby věděl, že to chceš radši delší a snažil se, tím se to naučí ;) Nemocný rozhodně není.

  • Můj ex to taky tak měl, první sex byl vždycky celkem krátký, ale zase za poměrně krátkou dobu byl schopný druhého sexu a ten už byl delší. Můj současný to zvládne zase klidně napoprvé půl hodiny, někdy, když chceme rychlovku, tak jen 10 minut... je to jak kdy. ;)

  • Myslím, že zkušenosti jsou důležité, ale hlavní je věk a hormony. Tvůj přítel je ještě dost mladý, sice nevydrží tak dlouho, ale zase určitě může skoro pořád. ;-) Ať si s tím neláme hlavu, prostě zařaďte do předehry třeba orální sex a pohlavní styk si schovejte až po jeho prvním (nebo druhém, třetím ;-) ) orgasmu. Spokojení budete oba. :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist