Čaj při umělé stravě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19119 27.4.2011 12:32

HOLKY, MÁ SE MIMINKUM PODÁVAT ČAJ KDYŽ JE NA UMĚLÉ STRAVĚ???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já jsem malýmu čajík dávala a docela mu chutnal. Někdo říká, že ho nepotřebují, když mají sunar,ale já si myslim, že by se jim měl dávat alespoň trochu. Zkus třeaba heřmánkovej nebo feniklovej

  • já dávála fenyklový když bolelo bříško...ale po kapkách...nebo v létě když bylo velké horko..ale "vařila" jsem to z 10ml vody, a ještě večer zbytek vyléla, takže moc nevypil..

  • Ahoj, já dávám feniklovej čajík, vždy když má mezi krmením malinko žízeň - což on má tak 3x za den, vždy vypije 10 ml a je spokojenej. Navíc se mu pak i lépe prdí :-). Mladymu je zatím pár týdnů, tak jinej čaj snad ani nemůže, pak zkusíme i ten heřmánkovej.

  • my malemu davaly feniklovy na boleni briska,ale nechtel cajiky vubec zkouseli jsme snad 1000 druhu a nic,znama davala jen obycejnou kojeneckou vodu,nebo dobrou vodu,dobra na zoubky,ale nas prcek nechtel nic,ale doktorka rikala,ze to nevadi pokud pije Bebu,ze voda ze i v tom,a ted pije cokoliv stavicky,cajiky,vse neslazene,kvuli zoubkum,aby mu nenarostly cerne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist