CERMAT

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177662 6.8.2020 18:06

Zdravím, mám menší netradiční dotaz. Neudělala jsem didaktický test z ČJ a dělám jako každý jiný další pokus, jenom už je 6.8 a nevím kdy a kde nám dojde nějaká zpráva od nich, kde se zkoušky konají a kde, škola nám neposkytla žádné informace. A za 2. jak se dá dobře na češtinu naučit? Strašně mi to trvá... u zkušebních testů jsem měla vždy nějak 26 bodů, ale na maturitě jsem to moc pokazila, nestihla v čas a měla 16 (minimum 22). Dá se to nějak vůbec naučit dělat rychlěji? Nebo jakákoliv rada jsem dost zoufalá děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co se týče informací ohledně opravných testu tak ty mi přišly automaticky na email ,ale je to už 2 roky a pokud by ti nepřišly tak bych zavolala na konci prázdnin do školy co a jak . A na didaktak holt musíš trénovat starší testy a koukat na body za jednotlivé otázky nemá cenu se trápit celou dobu s textem za 1 bod , nejdřív udělej ty víc bodové a hlavně když nevíš tak alespoň tipni , pořád je to 33 procent že se trefis ;-)

  • A co třeba zkusit jejich stránky?? ....Ředitel školy prokazatelně seznámí žáky s termínem a místem konání zkoušek maturitní zkoušky nejpozději do 5 dnů přede dnem konání konkrétní zkoušky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist