Bývalá přítelkyně partnera

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21823 24.8.2013 22:14

Ahojky, chtěla bych znát váš názor na mou situaci.
S přítelem jsem se seznámila přes mou nejlepší kamarádku, která s ním chodila do třídy. S nimi oběma dvěma chodila do třídy i přítelova expřítelkyně. Než jsme se s ním začala bavit, svěřovala se mi ohledně něho a toho, že k němu ještě leccos cítí a tak... v té době spolu asi 2-3 měsíce již nechodili.
Po dalších asi 2 měsících mi napsal, ale já to brala čistě kamarádsky, ale postupem času jak jsme spolu začali chodit ven jsme se sblížili a následně dali dohromady. Brali by jste to z mé strany jako podraz vůči ní?
Chci ale říct, že jsem to opravdu nijak z počátku (asi první měsíc) brala naprosto nevinně...ani jsme ho nechtěla..
Ona mě teď mám pocit nesnáší a já se do teď cítím občas špatně a nevím jestli vlastně mám nebo za nic nemůžu. Nehledě na to, že nás čeká asi několikadenní akce, ked budeme všichni 3 pohromadě..
..:/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych to jako podraz nebrala, když už spolu nechodili tak jakej podraz? Občas tohle shledání bývá dost nepříjemné, bohužel. Ale určitě bych si s tím hlavu nějak nelámala :-)

  • Některé ex si neuvědomují, že po rozchodu oba partneři fungují jako samostatné jednotky, a můžou si dělat co chtějí aniž by potřebovali svolení od toho druhého. Je to nízké ego, uražená ješitnost, závist.........nic bych si z toho nedělala. Ty jsi rozpad jejich vztahu nezavinila, takže máš svědomí čisté. Jak se k tomu staví ona, je čistě jen její problém.

  • Určitě bych to tak nebrala, já to nechápu. Když se rozešli, tak musí počítat s tím, že si onen člověk někoho najde a nezůstane do smrti sám. Jí to už může být jedno. Jak píše bonty2006 ty její svolení nepotřebuješ. Navíc se to stalo až dlouho po tom, co se rozešli. A ty za to nemůžeš. Takže na to kašli, kdyby ti dělala nějaký problémy, tak si to s ní na rovinu vyříkej a jinak to neřeš. :-) Hodně štěstí.

  • Já jsem pořád zamilovaná do svého bývalého přítele a ten si našel novou holku. Neznám ji a neřeším ji. Prostě bohužel, našel si novou, šel dál. Do jejich vztahu se nepletu a respektuju ho. Ale kdyby začal chodit s nějakou holkou, které jsem se svěřila, že k němu pořád něco cítím, tak by mě ta holka pěkně nas**** a pravděpodobně bych se s ní už nebavila.
    Holky mají pravdu, nemá už na tvého přítele právo, ale na druhou stranu se dokážu vžít do její situace a chápu, že je na tebe naštvaná. Nevím, jak to vysvětlit. Možná mě tady teď holky ukamenují, ale takhle to cítím :-D Cizí holku neřeším, ale kdyby to byla některá, které jsem se svěřovala, tak bych to nesnesla a dost by mě to žralo, ikdybych sebevíc chtěla to neřešit. Tohle prostě v sobě utlačit neumím 8-.

  • Vždyť už spolu nejsou, tak proč by ses měla omezovat. Kamarádce řekni, že na akci rádi oba dorazíte a pokud se jí to nebude líbit, má nějaký problém sama v sobě a není s tím vyrovnaná. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist