Být či nebýt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #443184 19.2.2023 17:17

Povím Vám malý příběh , s partnerem jsme spolu 8 let , z toho jsem byla 5 let milenka , protože byl ženatý. Rozvedl se a žijeme si celkem spokojeně. Je o 15 let starší a klape nám to téměř ve všem , no poslední rok spolu nespíme . Mazlíme se ,ale to "spojení" se někam vytratilo,když na to zabrousím rozhovor,tak mě zasype otázkami jestli nejsem spokojená a,že jsme unavení z práce apod. ,když se zeptám i na případné manželství,které bych jednou fakt chtěla,tak je mi odpovědí opět otázka jestli nejsem spokojená tak jak to je a víc to neřešíme. Co mám dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle všeho to neklape. Našla bych si pořádnýho chlapa, tenhle podle všeho nestojí za nic a nemá v plánu si tě brát...

  • Chlapy to berou jinak...on má svoje pohodlí a to už nechce měnit. Prostě je rád, že to tak nějak funguje a tím to pro něj končí protože on si to své "už odžil"a nerespektuje, že Vy to chcete také ( svatbu, děti apod )
    Osobně jsem měla chlapa co se mnou víc než rok nespal a hrozně mě to flustrovalo, bohužel mi mazlení nestačilo....i když teď zpětně si říkám bohů dík. Občas je lepší opustit tu pohodlnou zónu, kde vše "tak nějak funguje" a jít si za tím co opravdu člověk chce. Žijeme jen jednou a je to dost krátká doba .

  • margarinefly19.2.2023 19:33

    no a co teda odpovědět na rovinu, že takhle spokojená opravdu nejste?

  • A není možné, že už zase podvádí - tentokrát vás s nějakou jinou milenkou?

  • jen pro zajímavost- kolik let vám je? výmluva na hodně práce není teda nic moc - pokud spolu bydlíte, co brání nějakému víkendovému něco víc?
    a rozhodně bych řekla na rovinu, že takto spokojená nejste. ale pochybuji, že on na tom něco bdeu chtít měnit. jemu to vyhovuje tak jak to je.

  • Můžu odpovědět z druhé strany, taky jsme s partnerem 8 let a z mé strany je chuť jen na mazlení, na sex ne. Prostě už opadla vášeň a nevzruším se dostatečně na sex. Je potřeba si s partnerem otevřeně promluvit o tom, co oba chcete a snažit se najít nějaké řešení. Pokud o tom komunikovat nechce, půjde vztah dřív či později do kytek.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist