Bydleni

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26112 23.10.2011 13:30

Ahoj holky,tak opravdu lituji toho ze jsem vas neposlechla,psala jsem tu jak jsem se k sobe s pritelem nastehovali,co vsechno mi delal atd..jestli nejaka vy o co jde tak ted..si uz pripadam jak po 30 letech manzelstvy..bydlime spolu dva mesice vsechno mame zarizeny,hadame se kvuli penezum..protoze oba davame na vse pulku,pritom ja mam mensi vyplatu o polovinu,dali jsme kazdej 1000kc na mesic na jidlo...ale zbyli me uz jen dve stovky..tak me serval ze prej kupuju kraviny,ale ja si myslim ze s 2 tisicema na jidlo na mesic moc vyjit nejde...uz si nedame ani pusu kdyz jeden nebo druhej prijdeme z prace,,nespime spolu..mozna tak jednou tydne...prijde mi ze ho to uz ani nebavi,kdykoli se kouknu do jeho pc tak tam je akorat sami porno...nadava mi neustale,vsechno rika mame,jenomze ji to rekne ve svym podani a ja pak posloucham proslovy..napr vcera jsme si byli sednout..byli tam kluci..tak jsem sla chvili s nima..ale jsem nemonca tak jsem sla driv domu..jeden sel kousek semnou si pro veci..tak jsem se ho ptala,co budou delat..a on ze jde za kamoskama,jen co jsem zasla za roh tak jen slysim jak rvou a vsichni jdou s tim kamosem do jiny hospody..tak jsem mmu volala,udelala samozrejme zarlivou scenu...ze mi lze atd..pohadali jsme se vecer me poslal doprdele rekl mi ze jsem krava...sedime doma na zadku..ani na prochazku me neveme..a kdyz se nekam jde tak vyrazi jen s klukama..normalne jsem nejvetsi magor..ze ho nedokazu opustit:-( uz jsem asi beznadejnej pripad..

Hollky tak jsem toho mela dost,zbalila jsem se a rekla ze jdu spat k rodicum..odesla jsem u rodicu jsem byla asi tak 3 hodky,pak prijdu domu a on tu ma plno kamosu a hrali hry na pc..ma ze me uplnou prdel..nic nepomaha asi pomuze jen to ze se zbalim na stalo...aby si vse uvedomil..v 19 letech sedim doma na zadku muj pritel me neveme ani na prochazku a s kamosema podnika ruzny akce jako vikend na horach atd, nevim jestli mu treba napsat email ja uz nevim

Ono je blby ze ted byt je jeho..ma to tu zarizeny...a me nezbyde nic...takze jestli odejdu a jemu zbyde krasne zarizenej byt...tak si myslim ze mu o nic nejde..ma mladsiho brachu..kterej mu dohazoval kamosky kdyz jsme spolu nebyli..takze si dela co chce..a ma me u prdele..vyhazuje me rika ze se muzu zbalit a jit..ja se proste uz zblaznim,nevim jak mu rict ze bych byla treba rada aby nerikal to asi nemuzu jet na hory s klukama co ..aby treba rekl..tak pojedem spolu naucim te na prkne atd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych to teda holky vůbec neřešila v tom smyslu at si zkusí hospodařit s tolika a tolika penězma...já bych sebrala všechnu odvahu co v sobě mám a normálně od něj odešla...co je to za chlapa, kterej sotva mu odejde ženská s tím, že mají problém, tak jde spát k rodičům a on si tam do chvilky dotáhne kamarády a baví se hrama....co to je za chlapa, kterej svoji ženskou nevezme na procházku...co je to za chlapa, kterej si jezdí na hory sám a sám se chodí bavit??? každej se někdy potřebuje bavit sám, ale ne tak, že bude kašlat na svoji přítelkyni....Jestli můžu poradit, vypardni se na takovýho chlapa!!!! nestojí ti za to...budeš si akorát kazit mládí a pak toho budeš jednou litovat...když tohle má chlap v sobě,tak se nezmění!!! Držím pěstičky, aby ses rozhodla opravdu tak, jak to bude pro tebe správně....ale myslím, že trápit se, není správné!!!

  • Simea23.10.2011 13:53

    Navrhni mu at mesic hospodari sam, kupuje, vari, stara se. S tim, ze bude mit 2000 na vsechno, pokud i pak bude dal nadavat, muzes to vzit hodne drasticky. Psi konzerva mu nejspis moc dobra neprijde, klidne bych mu ji naservirovala. Pokud nemate rovne prijmy, ty se staras o domacnost, mel by davat vic on.

  • viíš , oni jsou si chlapi v tom s penězma dost podobní - neví co kolik stojí a děsně se diví, že ti 2litry na měsíc jsou málo. a i když se člověk snaží nakupovat úsporně, tak pro 2 lidi 2 tisíce na měsíc na jídlo zrovna moc peněz není.vždyt kilo slušného masa stojí tak 100Kč...a kolik z tooh uděláš, pár obědů, brambory, rýže...všechno je dost drahé...ex byl podobnej případ - dal mi taky 2 tisíce na měsíc na jídlo a to jsme byli 3 (i s dítětem) a myslel si, kdoví kolik mi nedává.
    zkuste si nějak sednout a rozumně promluvit, že taková částka na jídlo je fakt málo. nevím, jestli obědváte doma nebo v práci, ale i kdyby v práci tak to pořád něco stojí. jediná cesta je mluvit, mluvit a mluvit. a pokud to nikam nepovede, tak sama už víš co ti tady holky radily.

  • asi by jsi měla nechat přítele jeden měsíc nakupovat, ať zjistí co a jak, protože 1000 Kč na měsíc je fakt dost málo...nevím, jestli to je bez obědů (doufám, že jo), ale i tak to je 32 Kč na den. Můžeš mu to takhle vypočítat, ale hlavně to vyřešit, protože ten problém sám od sebe nezmizí.

  • Je to divný pokud pn sam už bydlem tak musi vedet o co jde..pokud ne tak jen chce aby si snim bydlela a mela vse na pul aby jemu vic zbylo..helet mi to mame tak ze veskere poplatky najem,slozenky a tak plati přitel a na me je moje pojistka,internet a nakupy jidlo a tak a bohate vystacime kdyz mi nestaci ze mam taky mensi plat tak mi i da ...ale mame tp rpzdeleny on bydleni a ja jidlo a ok...

  • Ahojky. Vím, že se radí lehko, ale uteč. Jsi ještě dost mladá. V 19 letech jsem řešila něco podobného. Měla jsem doma naprosto stejného sobce. Já vařila ze 2000 na měsíc a on si jezdil s kolegou po restauracích na menu. Koníčky a kamarádi taky byli vždy předností. Já ho ale tak strašně milovala, že se s ním vydržela ještě další 3,5 roku. A dnes bohužel musím říct, že to byla naprostá ztráta času!!! Jasně zkušenost je zkušenost, ale kdybych si užívala holčičího svobodného života, tak si myslím, že bych udělala mnohem lépe. A neboj, ten ,,pravý princ", který si tě zaslouží na tebe někde jistě čeká. Já už ho našla :)

  • Chová se jak malý dítě. Pokus se promluvit si s ním narovinu, ale obávám se, že to nezabere. Na tvym místě bych si pak sbalila věci a odešla. Vsadim se, že ho to překvapí, protože si je tebou děsně jistej! No a najednou bude muset hospodařit sám... to jsem na něj zvědavá.

  • Verousek8923.10.2011 13:59

    Je mi za tebe moc smutno. Musíš být silná, tohle chce si vážně promluvit. My bydlíme také dva v domácnosti a 2000Kč na jídlo na měsíc opravdu není nijiak extra částka :( sama to znám, pokud chceš udělat nějaké slušnější jídlo. Můj přítel mě také jednou seřval, že moc utrácím, přitom jediné co zaplatím je půlka nájmu, jídlo, operátora a tak jednou za několik měsíců koupím nějaký oblečení - když je potřeba, rozhodně nejsem ta, která furt něco kupuje. Na ostatní mi ani nezbývají peníze, takže nemám co nakupovat. Takže mě to pak hodně naštvalo, když mi tohle přítel řekl! Promluvila jsem mu do duše, pohádali jsme se, ale od té doby je klid a už ani necekne. Ti chlapi jsou občas opravdu hovada a nespravedliví! Držím palce, abys měla hodně sil, pokud jeho chování bude přetrvávat a bude se starat akorát o kamarády, tak nemá smysl takhle žít, to by ses akorát trápila. A promiň, ale co to je za chování stěžovat si mámě? :( To mi normální nepřijde...

  • Ja bych ho nechala at si to vyzkousi 2000 neni vazne dost vysoka castka ,maso neco stoji kdyz chces udelat dobry obed a pokud by mu stacila jen sucha ryze na obed tak jo tak at ji jiii ale dlouho by to nevydrzel :-)) zkusila bych si snim sednout a poradne promluvit a kdyz to nikam nepovede tak bych to resila to druhou variantou je sice tezke opustit nekoho koho moooc milujes ale jsi take jen zenska a musis mit trosku nejake hrdosti a nechat si takhle nadavat neni zrovna prijemne obdivuji te ze to tak zvladas nebo ja bych snim uz vazne nebyla toto by na me muj mohl zkusit a uz by me nevidel.Takze drzim palecky a hodne stesti pokud toto budes nadale tolerovat,takovej zivot pak mas akorat na hovno:-)) mozna na tebe nekde ceka nekdo lepsi.

  • s tím, ať zkusí jeden měsíc s těmi penězi vyjít on to vůbec není špatný nápad. Ale ať to neudělá jako jeden můj ex, když mi chtěl dokázat, že moc utrácím a on to vyjde s nižší částkou. Nakoupil větnamské polívky, těstoviny a kompletně vybral ledničku, mražák i spíž. Opravdu ten měsíc nakupoval minimálně, ale nepochopil, že jen použil už dřív nakoupené suroviny, které se taky musely zaplatit. Další měsíc nás stal proti běžnému dvakrát tolik, než se zase ty zásoby doplnily.

  • Je me te vazne lito takovyho promin ale blbeckla jsis nasla asi by jsi ses mela na nej vysrat.

  • Monika556510.3. 21:59

    Dobrý den, četla jsem příspěvek o vašich problémech ve vztahu a moc mě to mrzí. Nechci nijak zlehčovat vaši situaci, která je určitě náročná a vyčerpávající. Občasné neshody a hádky jsou sice v partnerství normální, ale to, co popisujete, už hraničí s toxickým vztahem. Nicméně nechci a ani nemohu být soudcem. Spíš bych vám chtěla vyjádřit podporu. I my se s manželem občas pohádáme, ale on pak přijde s gestem usmíření. Naposledy mi koupil překrásnou starožitnou brož, kterou koupil na internetových stránkách https://www.antikart.cz/. Tím mi dal najevo, že mu na mně záleží, že mě zná a ví, co mám ráda. Držím vám palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist