Bulka v prsu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32359 28.5.2012 12:38

Nasla jsem si v prsu bulku, je docela velka a vzhledem k tomu, ze je mi 19let doufam, ze jde o nezhoubnou bulku. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, i s případnou operaci apod?? Ráda bych slyšela vaše názory, děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak myslím,že by bylo určitě dobré zajít nejdříve k Dr. na případná vyšetření ten urči zda-li jde skutečně o tzv.nádor v prsu.Přeji hodně štěstíčka aby tomu tak nebylo

  • Kamarádka kdysi také měla bulku, bylo jí asi 15 let. Byla to bulka nezhoubná a normálně jí to při menším zákroku vyřízli (ani nevím jestli byla v narkóze nebo měla jen lokální umrtvení), říkala že to nebolelo a ani jizva nebolela, během chvilky to měla zahojené a teď už ani pořádně neví kde tu jizvičku má :-). Držím palečky aby to nebylo nic vážného.

  • moje mamka taky měla bulku v prsu a měla to jít vyříznout do nemocnice, ale nakonec jí to chirurg udělal ambulantně a vysál jí obsah té bulky punkcí. Jizva jí po tom nezůstala žádná a i ten obal, ve kterém měla tekutinu nebo co to bylo se jí scvrknul a už se to znovu nenaplnilo. Nemusí to být hned něco vyloženě špatného a zhoubného, ale je potřeba to co nejdřív začít řešit, i když strach a nervy jsou to pořádné. Ať ti to dobře dopadne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist