Bulka na stydkém pysku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30523 5.2.2013 10:56

ahoj holky,mám takový intimní dotaz,už po několikáte se mi udělala na velkém stydkem pysku jako by bulka,spíš to vypada jako velká vyrážka(akné) když jsem to mačkala ze začátku,nic z toho nešlo,většinou po pár dnech,jsem z toho vytlačila plno hnisu.takže jsem si říkala že muselo jít o něco jako akné na obličeji.vždy se to pak ztratilo a byl klid třeba 2-3 měs.někde jsem četla že to holky taky měli,že to může být ze zařezávání kalhotek,zarostlý chloupek atd atd.že třeba pomůže horká voda pak to pukne á vyteče hnis,chtěla bych slyšet také vaše zkušenosti,jsem pul roku po konizaci,těžký předrakovinovy stav,takže mám te´d o sebe docela strach..myslím si že genitální bradavice to nejsou..ale nejsem doktor.Ted to mám opět po dlouhé době,myslím že to zmizí,v březnu jdu na kontrolu tak o tom dr určitě řeknu.Děkuji za vaše názory..A hezký den.

ještě jsem chtěla doplnit,že mám ten pocit že se většinou vytvoří po holení,ted jsem se taky holila a je to tady,ale nemusí to být tím..je fakt že holím se už několik let a tohle mě trápí asi 2 roky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky se mi to občas stává. Myslím, že je prostě jenom něco jako akné. Buď po holení zanícený nebo zarustající chloupek a nebo jenom zanícení mazové žlázky. Moc to neřeším, nepřijde mi to nic tragického a udělá se mi to jen občas. Ani se tomu moc nedivím, když jsem viděla jaký uher se mi udělal na palci u nohy :-D:-D:-D, tak mě tohle ani nepřekvapuje ;-). Maximálně bych to vydezinfikovala, aby se to co nejdříve vyléčilo a vysušilo. :-)



  • Mne se to dvakrat objevilo primo na klitoridu...poradne jsme se vylekala, bylo to bolestive a svedilo zaroven, z eu z jsme myslela na herpes..nastesti to byl jen maly abces...tak se jim rika, nemusi se jednat o zarostly chloupek, je to misto bohate na zlazky, potni, mazni....to se tado nekdy zanese....

  • to taky občas mívám, řekla bych že je to druh akné a jak píše druhá anonymka, hlavně bych to vydezinfikovala, ono se to zatáhne a vysuší. Může to být pěkně něpříjemné a docela to i bolet, ale myslím že jsem se na to dr. ptala a ona mi to akné potvrdila, takže chovat se k tomu v podstatě stejně, jak kdyby to bylo na nose. Ale za to, říct to dr., nic nedáš, uvidíš co ti řekne;-)

  • taky se mi objevila taková malá tvrdá bulka na velkém stydkém pysku skoro až u té kosti bojím se co by to mohlo být...zkoušela jsem to mačkat, pak to prasklo a vyteklo z toho hodně hnisu. Zmenšilo se to, ale pořád to tam je, před tím to trochu bolelo, ale teď už vůbec. K tomu všemu mám ještě takový hnědý výtok myslíte, že by to mohlo souviset?:-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist