Bulka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64674 9.9.2012 13:47

Poradi mi nekdo prosim v intimnejsi otazce?Vedle postevacku se mi udelala bulka,je uz asi velka 1krat 1cm a od vcerejska uz dost boli :-( .Muj chce porad zajed na pohotovost,ale ja to furt natahuju,protoze se bojim,aby se mi tam nevysmali.Rikam si,treba to bude jen neco jako akne a ja tam budu za blbku.Ale ja se toho nemuzu ani dotkonout jak to strasne boli.Pockaly byste radeji nebo byste jeli a netusite co by to mohlo byt?dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, také jsem měla bulku v intimních partiích a ne jednou.;-) Nikam jsem s tim nešla, protože jsem bouličku také podezřívala z toho, že je to jen "beďar". Také mě to dost bolelo, bylo mi i nepříjemné sedět. Tydle partie jsou mnohem citlivější a i ta boulička byla mnohem větší než jsem měla akné např. na čele. Nakonec po pár dnech boulička praskla a ukázalo se, že to vážně byl jen uhřík. Ale musím říct, že to prasknutí také dost bolelo a hojilo se to několik dnů, protože trhlinka byla dost hluboká.

    Nevím co ti poradit, nevím jak to vypadá. Ale pokud si vážně myslíš že by to mohl být jen ten uhřík a nic víc, tak ještě asi počkej, ale jestli máš vážný pochyby, tak si dojdi na gynekologii. Tam se ti smát nebudou.

  • Myslím, že se ti udělal vřídek, je plný hnisu, tak si spíš zítra zajdi na gyndu, když ti sám nepraskne. Dr. ti ho propíchne a bude po bolesti. Určitě se ti nevysměje, neboj.:-)

  • Já to měla taky. Ucpaná mazová žlázka. Tvrdá boulička, zvětšovala se. Nakonec jsem nemohla dát ani nohy k sobě jak to bolelo. Šla jsem k Dr. a ta jak to viděla, tak říkala, že ještě že jsem přišla.. že by to sice samo prasklo, ale zbytečně trpím. Prořízla mi to a do půl hodky jsem nevěděla, že jsem tam něco měla. Dostala jsem na to lokální antibiotika a v pohodě. Od té doby se mi to neudělalo.
    Být tebou jdu k Dr

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist