Budu po ostříhání vypadat kvůli postavě špatně?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181135 23.1.2018 0:36

Ahoj. Chtěla bych se zeptat, co si o tom myslíte. Mám silnější postavu, takovou střední až větší, 174cm a moc bych si přála se nechta ostříhat na kluka. Ne moc krátké vlasy, jen jako kluci s hustšíma maličko delšíma vlasama a s ofinou/patkou, něco mezi. Vypadalo by to kvůli mé postavě špatně nebo by na to má postava neměla moc velký vliv? :/ Děkuji za odpovědi ^^

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja si myslim, ze by to vypadalo dobre. Taky jsem silnejsi postavy i kdyz o 10cm nizsi, ale kratky vlasy jsem nosila a libilo se mi to a i ostatni mi rikali ze mi to slusi. Hlavni je aby sis byla jista, ze se v tom budes citit dobre.

  • ono hodně i záleží na tvaru obličeje. být tebou zkusila bych buď zajít někam kde mají paruky a vyzkoušet si to nebo zkusit fotoshop (sestřih jaký chceš a svoji fotku dohromady) ať vidíš jak v tom budeš vypadat a jestli do toho ty sama chceš. další velmi důležitá věc je dobrá kadeřnice, já chodím ke známému a vím, že některé věci by mi na hlavě neudělal ani kdž bych milionkrát prosila. má představivost a ví, že by mi to neslušelo + je schopen konkrétní střih přizpůsobit mojí postavě i tvaru hlavy aby mi to slušelo. pokud máš někoho, komu můžeš takto věřit jak já, šla bych na radu k němu. jestli nemáš, je to docela risk, ne každý kdo stříhá má i cit a představivost a pak z toho může vzniknout katastrofa

  • Kamkri23.1.2018 7:29

    Ahoj, víc než na postavě, záleží na tvaru obličeje a také na vlasech - aby ti zvolený účes vůbec šel doma vytvořit a aby držel.
    Na internetu je spousta stránek, kde jsou příklady účesů podle tvaru obličeje. Zkus mrknout a zařadit se.

  • Záleží i na typu obličeje. Kamarádka, pevnější postavy furt vlasy zkracovala až skončila na ježka a vypadá to teda strašně, teda ona je apokojená, ale,mně se to na ní nelíbí. Ale pokud by šlo o nějaký dámský střih, to by asi šlo :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist