Budu do konce života sama?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #269892 3.5.2020 13:11

Zdravím holky.
Je mi 21 a nikdy jsem neměla kluka, myslím na vážný vztah. Už pociťuji, že se probouzejí me biologické hodiny, ale chlap pořád nikde. Už bych chtěla mít nekoho, kdo to se mnou bude myslet vážně, chtít se mnou bydlet a mít děti. Mam strach, že nikoho nenajdu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já byla sama, bez jakékoli zkušenosti, ani pusy, do 28 let. Hlavně na to nemysli a láska příjde. Jsi mladičká.

  • Môžem ťa ubezpečiť, že máš ešte čas a vôbec sa nie je kam ponáhľať. Sústreď sa na to, čo máš, také tie "co kdyby" myšlienky sú veľmi toxické. To, že žena nájde lásku v mladom veku neznamená, že budú žiť šťastne až do smrti. Príbehy sú rôzne, píš si ten svoj a nerieš koľko máš rokov.

  • Toha je velká, ale někdy je lepší si počkat ❤️ já měla vážný vztah až v 25 letech.. A po půl roce jsme chystali svatbu ❤️ a už máme syna.. A ted mi tě 30... A já si říkám, jej to tak rychle všechno letiiiiiii

  • já jsem byla sama bez chlapů a bez chlapa až do 25ti ... prostě jsme se našli :-)

  • Taky jsem měla strach, tak jsem se začala modlit a Pán Bůh mi poslal do cesty muze s velkým srdcem:-)

  • nač chlapa........?:-D dítě můžeš mít i bez něj a to je důležité...... bydlet s chlapem je smrt..

  • Já se seznámila přes seznamku ve 22 letech, za dva roky svatba :) Můžeš zkusit taky nějakou seznamku, ale je potřeba dávat pozor, na koho narazíš a nejdříve dotyčného dostatečně poznat, než přijde něco víc Potkala jsem se tehdy takhle s více fajn kluky a dodnes se z některými kamarádsky stýkám, takže doporučuji i třeba jen pro ta přátelství :) Ale vím, že je tam spoustu takových, co jim jde jen o sex i přesto, že to dokáží na holku zahrát a dělat, jak ji milují. Řekla bych ale, že čekat se sexem až na několikátou schůzku by takové asi odradilo. Já vždycky vedla prvních několik schůzek čistě kamarádsky, bez jakýkoliv intimností a vzájemně jsme pak věděli, jestli si sedíme. Po pár schůzkách třeba pusa a sex až za nejméně měsíc. Když na mě šel někdo rychle tak mě to odradilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 446 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist