Bronchitida

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369102 4.5.2017 14:50

Ahoj,dnes mé dceři 16let,zjistili bronchitidu.
Celou noc měla 39,6teploty,opravdu velký kašel a prý nemohla moc dýchat (jak kdyby jí někdo tlačil na hrudník)..Tak jsme zajeli hned rano k obvodní lekarce,dostali antibiotika a týden má být doma.
Četla jsem si,že pri dušnosti,může být i hospitalizována. Říkali jsme o tom obvodní lékárce a ta nam rekla,ze je to normální...Nechci nijak panikarit a byt za hysterickou matku...Ale mám o ní strach,trapi ji to hlavne přes noc..Co si o tom myslíte ?
Předem děkuji za odpovědi:).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Důvěřovala bych dr. Syna (4,5) jsem si zrovna dneska dovezla z nemocnice,kde byl kvůli spasticke bronchitide a říkala dr,ze by se to zvládlo i doma,kdyby nepotřeboval ventolin. Ten nasadili podle poslechu,ze měl zuzene průdušky. Při minulém zánětu měl taky jen atb a byl doma. Každý průběh je jiný. Ale jestli ji to trápí v noci,tak nám dr doporučila,at ho vzbudim,sedne si a pořádně si odkasle. Ze se mu tím uleví..pak bych ještě zkusila babske rady,zabal na prsa,apod. Ať je dceři brzy líp ;) jo a jak dcera dýchá? Zvedá se jí hrudník?

  • sisterrys4.5.2017 15:47

    My byli s bronchitidou v nemocnici se synem v 10 měsících až poté, co nám nezabírala domácí léčba. V nemocnici dostával ventolin a inhalace. A kdyby byl větší, tak by se to řešilo ambulantně. Takže se bát nemusíš ;-)
    Dostali jste něco na rozšiřování průdušek? Jinak ty antibiotika mě překvapují, my je neměli, z 90% se jedná o virové onemocnění.
    Jinak určitě zvlhčuj vzduch, co to jde.

  • Ja jsem loni mela bronchitidu, dostala jsem atb na 10 dni a to mi pomohlo. Delala mi ale krevni testy, jestli je to na atb

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist