Britax, Joie nebo Valco?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372777 11.1.2018 11:57

HOLKY, moje otázka zní chci sporťák ale nevim jaky rozhoduju se v těchto trech značkách Britax, Joie,Valco..klady zápory ??? Diky mooc ☺

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My mame valco a jsem spokojena. Jediny co bych ocenila, tak aby melo polohovatelnou rukojet. Ale tusim, ze nejnovejsi model uz ji ma.. Ma obri strisku, takze nesviti ani neprsi na dite, velky kosik, je lehky a skladny.

  • Já mám Joie a jsem s ním spokojená. Je lehký, skladný, má velkou stříšku, která se dá zvětšovat/zmenšovat zipem. Velká kapsa pod kočárkem, rukojeť jde několika poloh (výšek). Zádová opěrka jde položit až do lehu a nohy do dvou poloh. V ceně byla i pláštěnka, nánožník jsem kupovala zvlášt.

  • Mám Valco a je skvělý. Velká striska,velký koš,je lehký,snadno se skládá,má větší kola,takže je i do terénu. (Asi rallye s ním nepojedu,myslela jsem tím,že není jen na silnici). Lze pplozit zadovou opěrku,aby dite mohlo spat. Nevidím žádné zápory. Znovu bych se pro nej rozhodla.

  • terryk11.1.2018 13:31

    Mám britax b-motion 4, jsem s ním vcelku spokojená, ale je třeba počítat se dvěma menšími hendikepy. A tou je stříška, která má jeden díl sitovanej, takže na dítě v létě částečně svítí slunce (lze vyřešit potahem), a pak chybějící nastavitelná opěrka pod nohy (dá se osulit tím, že člověk jakoby promackne tu stávající). Jinak je to lehkej kočárek, skladnej, výborně manevrovatelnej, odolnej, snadno složitelnej a rozložitelnej.

  • Myslím, že zrovna tyhle kočárky si budou ve všem hodně podobný :) My máme babyjogger city mini a ten je v podstatě taky na stejný brdo :) Ještě koukni na oyster zero, ten má polohování nohou i odpružení ;)

  • Mam Britax motion 4 plus. Je to vylepsena verze motion 4, takze odpadaji problemy se striskou i nanoznikem (viz prispevek vyse). Kocar je super, mame terenni kola, bydlime u lesa. Britax je trosku takovy tank, projede vsude, vydrzi vse...Sla bych do nej znova.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist