Bradavice

Otázku položila: Anonymní uživatelka #363499 13.7.2016 9:24

Dobrý den potřebují poradit :)
Mám už zhruba 2 roky na noze bradavice na palci se mi jich udělalo zhruba 7 z toho jedna velká a zbytek jen takové menší tečky,,už dřív jsem byla na vypalování dusikem, chvilku od toho byl klid a mám je na noze zvonu,,,používala jsem různé prostředky z lékárny ale nic, také jsem si to začala vystrihovat ale žádná sláva, tedka zkouším česnek, také jsem zkoušela bananovou slupku ale ta mi jen rozmokvala a hotovo,,

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sono213.7.2016 9:41

    Slušala si ten lak? Neviem ako sa to volá. Ten je výborný nepadlo mi komplet všetko do hĺbky viac som problém nemala. Dusík nepomohol.

  • Eika13.7.2016 10:24

    Synovi to nějak mrazili (možná to byl taky ten dusík, ale už se mu to neopakovalo) a pak dostal něco na podporu imunity.

  • Duofilm dva roky a zmizlea mi po pětiletem leceni dusikem..

    hlavne to boha nevystrihuj, nebo si to rozsiris jeste po těle.. pravdepodobne proto se ti totiz udelaly ty mensi..

  • Francy13.7.2016 10:59

    Taky jsem s něma dlouho bojovala, potírání vlaštovičníkem, nějaký jakoby lak na nehty z lékárny a nic. A nakonec pomohl až dusík, měla jsem asi 3 a chodila jsem s tím půl roku, než to bylo dobré. Pokaždé velkej krvavej puchýř, ale doteď mám pokoj. Už se mi to zdálo ok, ale doktorka trvala na další aplikaci, ještě že tak, jinak, bych je měla zpět.

  • mě opravdu pomohlo kolodium forte, postupovala jsem podle příbalového letáku a do dvou měsíců jsem se zbavila obrovské základní bradavice na palci (ve skutečnosti to byl shluk bradaviček), a tak i těch ostatních., před tím jsem 10 měsíců pravidelně docházela na kožní na vypalování dusíkem + mechanické odstraňování, ty malé bradavičky reagovaly, ale ta velká nikdy. Tento rok bojovala s bradavicemi dcera 9 let, chodila 4* do týdne (závodně) plavat, měla základní bradavici na klenbě nohy+ spoustu maličkých různě po chodidle a opět nám zabral tento přípravek, i když léčba trvala déle, jelikož jsem to nebyla schopna dělat úplně pravidelně, dlouho to vypadalo beznadějmě, snad i proto, že prostě pokožka nedostala od bazénu klid, ale po osobní zkušenosti už jsem nechtěla na kožní a najednou, z ničeho nic to zabralo, trvalo to cca půl roku, ale stačila nám na to necelá lahvička a vytrvalost, trpělivost. Musí se každopádně odstraňovat odumřelé vrstvy bradavice, ale nemělo by se jít do živé tkáně. Mě se na to docela osvědčil takový nástrojek z manikůry na záděry, jelikož dcera se děsila stříhání

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist