Boty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38184 30.10.2011 15:57

Holky, kde koupit takové boty, něco mezi sportovní a elegantní botou, většinou jsou černé, hnědé, takové lesklé, na šněrování.. A kolik takové stojí?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží jak kde... pokud je ti jedno kvalita, můžeš si je koupit klidně někde na vietnamské tržnici, myslím, že i tam už dnes takové mají. Poměrně levné boty mají v CCC, okolo 600,-, ale počítej s tím, že nic nevydrží. Deichmann je trošku dražší, ale pořád kvalita... nic moc. Baťa nebo Humanic mají boty možná drahé (1500-2000), ale kvalitní. :) Toť můj názor. ;)

  • Já je mám od Bati ... u deichmana a v CCC jsem nakupovat přestala... sice je to levné, ale je zázrak když vydrží aspon jednu sezonu. Je lepší koupit dražší, protože vydrží několik let... boty od značky nike mám 5 let a pořád jsou v pořádku...od deichmana se mi rozpadly za dva měsíce. Ty o kterých si mluvila mám od bati a nemůžu si je vynachválit, jsou krásné a hlavně pohodlné;) ...nejsem nijak zazobaná, ale lepší je volit kvalitu, než kupovat boty každý půl rok.

  • Záleží za jakou cenu bys boty chtěla. Cenově dobré jsou klidně v CCC, Deichman. Pak pokud chceš nějaké dražší tak guess má občas hezké, destroy, office shoes.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 615 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist