Botičky v 7,5 měsících?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33816 4.4.2013 18:27

Ahoj, dcerka má 7 a půl měsíce, sama už se postaví, udělá i pár krůčků s přidržováním nábytku. Zvedá se tak skoro celý den a protože máme v obýváku dlažbu, klouže jí to (má i protiskluzové ponožky) a napadá mě, jestli není na místě koupit jí první botičky. A jak dlouho takové botičky vydrží, než vyroste nožička? :) Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já myslím že na botičky má čas, pokud dítě chodí takhle brzo, tak bych mu dala capáčky, aby mu to neklouzalo a boty koupila až bude doopravdy chodit a ne že udělá jenom dva tři kroky kolem nábytku. botičky mohou vydržet měsíc nebo dva někdy déle, dětem ty nohy rostou skokově, takže pořád dobrý dobrý a najednou jsou mu malý :)

  • Borlova5.4.2013 11:09

    Určitě nekupuj botičky. Za prvý si ti stoupá moc brzo a za druhý, botičky se mají dát až když začne samostatně chodit, nebo chodí víc u nábytku, než je na zemi. Oni tím ťapáním na boso si potřebujou tu nožičku posílit. Doporučuje se nechat je co nejdýl naboso aby se jim zpevnil kotník atd. A né jim na tu nohu hned nasadil botu, to není pro ty nohy dobrý :-( Takže mamčo vydrž, kup jí protiskluzový ponožky a nech jí až si nožičku pořádně posílí ;-) Ostatně se zeptej doktorky, co Ti na to řekne. Určitě Ti neřekne ať koupíš botičky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 612 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist