Botičky pro holčičku,kolik,jaké?l

Otázku položila: Bývalá uživatelka #17849 23.2.2017 9:16

Ahoj holky jdu si pro radu k těm co mají malinké holčičky. Jaké botky budete pořizovat ted na jaro a pak léto? Na jaro mi přijdou vhodné vyšší kotnickove,kožené. Jenže na léto mi přijdou spis vhodnější botasky nebo takové ty "balerinky",pláťáčky a sandálky.Přece ale nebudu kupovat teď tolik párů bot když z nich za chvilku vyroste 😑 Jsou ji dva roky. U syna to bylo jednodušší 😂 Prosim o radu tech co také řeší nebo řešili 😉

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My kupovali vyssi ale bylo to něco mezi látkou a koženkou ty měla na chladnější období, nízké mít nemohla vtom ji plandala noha protože ji má úzkou. A na léto měla bačkůrky co nebyly uzavrene.. to bylo loni kdy ji noha rostla rychle,letos máme koupené zatim botasky na takové lítání okolo baráku co si může zašpinit ale uvidím zda neporidím ještě ty vyšší klasické botky.. na léto počítám se sandalky nebo bačkůrky jako loni.. ale uvidíme podle počasí dopředu žádné kupovat nebudu až budou potřeba tak je zajdu koupit

  • Pro malé dítě by měla být kotnickova bota vždycky i v létě... Baleríny apod na noze nedrží a dítě potřebuje boty s nadmerkem.

  • trinetka23.2.2017 10:43

    male budou dva tedkom, zatim ma zimni goretexy a z podzimu kozene vysoke kotnikove zatim ji to je, takze mozna jen prikoupime sandalky na leto a nejaky plataky na osklivejsi pocasi.

  • Ebony23.2.2017 11:09

    Taky jsem tuto otázku tady nedávno řešila i jakou značku.No na jaro určitě pořídím malé kotníčkové, kožené, gumáky,A na léto určitě sandály potí se ji docela dost nožička a jaký kecky mám vyhlídlé od Befado:-)

  • slunickoL23.2.2017 11:51

    Já jsem pro barefoot, takže kotníčkové boty spíš asi ne, nebo jo, ale prostě měkká bota. Mám zatím v plánu koupit celoroční uzavřené boty a pak otevřenou botku, kterou může mít na léto nebo i na doma, na návštěvu, do herny, pokud bude chtít (zatím chodí uvnitř bosky, je jí 15 měsíců). Uvidíme dál podle situace, kdyžtak dokoupíme.

  • terryk23.2.2017 12:21

    Ono to máš jedno, jestli je to holka nebo kluk. My vleže vystačili s jedněmi uzavřenými kotnickovymi botami plus sandalami.

  • Také máme holčičku a kupujeme hodně bot, jsme aktivní a všechny opravdu unosíme:
    Jaro: dvoje kožené kotníkové botičky - jedny ke koním a na zahradu (fakt je zaprasí, takže nelze vzít mezi lidi), druhé do města, zateplené gumáky.
    Léto: Kotníkové plátěné kecky na koně a na zahradu, kotníkové plátěné kecky do města, dvoje sandálky, crocsy k bazénu, gumáky.

  • Já mám sice kluka 19m, ale taky mám pro něj celoročky Froddo na teď a na chladnější jaro. Pak tenisky Katnat, ty spíš na zahradu a v létě budu kupovat sandálky. A ještě má i gumáky. Taky z toho nejsem nadšená kupovat tolik botů, ale prostě to tak je :-) Ted nemůže být v sandálech, v létě zas nemůže být v celoročkách. Ty tenisky na čas mezi tím a na zahradu. U tak malé holčičky bych to řešila stejně, k šatičkům můžete i sandálky.

  • marketaj23.2.2017 14:25

    Ted hlavne nekupuj na leto, je brzo a noha muze anebo nemusi povyrust. Jaro/podzim resime celorocnima kozenyma nebo gorotexovyma. Na leto sandale, platene tenisky. A pak celorocne take holinky a nazouvaky, cesty do sklepa, pro postu nebo v lete na zahradu, kdy lita bos a psk potrebuje na dlažbu:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 476 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist