Bolestivý styk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404024 20.5.2019 15:59

Bolí mě to stále, už asi po 20. snad. A stále mám za poševním vchodem toto - to je pouze ilustrační obrázek, ale mám to podobně. Můj hymen je typ fimbriatus dle doktorky.

  • 20.05.2019 19:09:03 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha20.5.2019 21:51

    Zbytky panenské blány zůstávají i po styku, zvlášť u tohoto typu (blána se v tomhle případě spíš tak jako rozestupuje). Otázka je, jestli je to skutečný důvod bolestivého styku. Pokud by to tak bylo, gynekoložka by podle mě zasáhla. Problém může působit, že se dole stahuješ, protože máš v hlavě, že to bolelo a bude to bolet zas. Dá se tomu pomoci, delší předehrou, aby ses víc vzrušila (zavlažila), lubrikací, můžete začínat nejdřív prsty, a hlavně je dobré si najít polohu, ve které ti sex nejvíc vyhovuje (poloha, ve které se uvolníš, samozřejmě se pak dají střídat). Za sebe můžu říct, že třeba začínat "na koníčka" je dobré v tom, že kontroluješ pohyb a hloubku, "misionář" mi nevyhovuje ani po letech sexuální aktivity.

  • Proc to nenazves cesky...? A co jsi tim chtela rict? Moc nechápu otazku. Jinak pokud to chapu dobre, tak hymen je panenska blana kterou uz ted asi tezko mas kdyz jsi mela styk...?
    Jinak to na tom obrazku mi docela pripomina delozni cipek, ale ten neni hned za vchodem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 499 odpovědí a 409 695 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist